Domuz gibi dışlanan bir varlık değil demişsin ve hatta domuzu sansürlemişsin. Domuz dışlanan bir varlık değil, yalnızca etinin veya herhangi bir ürününün yenmesi yasak.
Ona bakarsan köpek eti de yemek yasak.
Köpek dişleri olan ve herhangi bir şekilde et yiyen memelilerin, pençesi ile avlanan veya leş yiyen kuşların, tüm sürüngenlerin, tüm böceklerin yenmesi yasaklanmış. (balık hiçbir şekilde ve hiçbir mezhepte ölüp suyun üzerinde karnı yukarı bakacak şekilde durmadıkça yasaklanmamıştır, buna köpekbalığı dahil.)
Domuz, etçil hayvanlara benzer; köpek dişleri vardır ve et de yer, aynı kedi, köpek, aslanlardaki gibi 10 adet memesi var. Fakat otçul hayvanlardaki gibi toynaklara da sahiptir. Yani domuz iki tarafada benzeyen değişik ve o zamanlarda sınıflandırılması zor bir hayvan.
Bu yüzden domuz yenmesi yasak olan diğer hayvanların grubuna sokulmayıp doğrudan yasaklanmıştır.
O da Allah'ın yarattığı bir varlıktır ve asla dışlanmamıştır, tıpkı yahudilerin de dışlanmadığı gibi. (müslümana zulüm eden yahudileri veya herhangi birini tenzih ediyorum)
Ama asıl sorduğun sorunun cevabını ben de bilmiyorum. :)