2 veya 2,5 hafta önce pc ile alakalı blog açtım hit 0. Sadece instagram hesabımın internet sitesi kısmına eklemiştim profilme ziyaret edenler ordan bakıp siteye girmiş.

Blog da sadece 3 yazı var. Biri merhaba dünya! yazısı, onu editleyip en yakında burada yazılarımı paylaşacağım tarzında yazı yazdım ve iletişim için twitter adresimi ekledim yazıya.

ikinci yazım 900 kelime içeriyor, harddisk onarma ile ilgili görsellerle anlatım yaptım, diğer yazı ise 300 veya 400 kelimelik ekran kartı ile ilgili bir yazı.

Siteyle nerden baksan günlerdir ilgilenmiyorum, açmıyorum bile. Adsense başvurum onaylandı buna rağmen, ama işin komik tarafı şöyle...

İçerik olarak özgün olmaya çalışıyorum orda bir sıkıntı yok. Ancak hit 0 ve buda bir nevi adsense'in işine geliyor olabilir. Nasıl olsa kazancım yok :)

Daha önceleri başka bloglar açmış biri olarak çok iyi hit aldığım ve tamamen özgün yazılar yazdığım oldu ancak adsense'in onaylanması aylar, haftalar, günler almıştı red yemiştim bir kaç defa.

Ayrıca şuan smart seo tools'a ekledim 55/55 success geliyor. 3 yazı ve tamamen hiç ilgilenmediğim halde.

Ayrıca eğer hit varken adsense onaylamayıp, hit yokken onaylanması tamamen google'ın işgüzarlığı. Şuan onaylandı ancak hitim 0 ne anladım ben bu işten? Kime göstereceğim ben bu reklamları...