hanCh3r adlı üyeden alıntı

Hocam benim demek istediğim şu...
Bu Adsense öyle birşey ki, forumdaki insanlar adsense onayı alınca şöyle aldım böyle yaptım onaylandı hemde rekor sürede şeklinde konu açmaları...

Açsınlar, sıkıntı yok. Deneyimi paylaşmak istiyor olabilirler, zaten ana kural özgün olmak ve içeriği düzgün girmek. Her onaylananın gelip şöyle yaptık oldu şeklinde konu açması bana spam konusu gibi geliyor artık. Ancak adsense çok büyük bir olay değil, yabancı webmaster forumlarina takılırsan eğer adamlar bunlarla uğraşmıyor bile. Adamlar günlük kazancımı daha ne kadar yükseltirimin peşindeler...

Adamların Türkiye ye verdiği önemin ne kadar ilerde olduğu belli, hitin ne kadar iyi olursa olsun, özgün yaz verdiği para yerlerde. Aynı şeyi ingilizce içerikli bir site açarak ne kadar fark var test edebilirsiniz. Adamlar keyfine göre onay verip, red veriyor. :confused:

Ayrıca Adsense elbetteki hiti bilecek, Google, analytics ile adsense neden birleştirmeni istiyor sanıyorsun? Hadi birleştirmedin, gösterim sayısını tut, tıklamaya, başka bir sürü istatistik sunuyor panelde. Adamlar yani Google dan bahsediyorsun her türlü hitten haberi olurlar. Bunun için Analytics'e gerek yok.

1 kodla istemediğin kadar istatistik veri elde ediyor adamlar :)


Başvuru sürecinde bilebilirler hiti evet. Ancak yine de hitsiz siteye Adsense vermeleri hit ile Adsense in bir alakası olmadığını gösteriyor.

Öte yandan Adsense ile bir alakası yok site sahiplerine verilen paraların hocam. TBM nin yani.

O tamamen reklamverenler ile alakalı. Rekabet ile alakalı ülkenin ekonomisi ile alakalı yani kısacası.

Bu aralar Adsense alması oldukça zorlaştı. Bu aralar açılmasını anlarım. Ama önceden bana da saçma geliyordu böyle konular açılması.