serkan64
www.technoarticle.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
BOŞ GEZENİN BOŞ KALFASI
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Suanki bina yeni yapıldı alt yapı yokmuş binada o yüzden tekrardan kazıp yapılıp binaya alt yapı cekildi neredeyse 1 yıl sonra falan oluyor bu alt yapı şuanda var ama ************ internet başvurusu yapamanız lazım ************dan internet alırsanız öyle aktif olucak diyor böyle bişey söz konusumu yoksa illa almamız gerek mi bunu şimdi internetin yok ne kullanıyorsun diyeceksiniz airfiber kullanıyoruz suan kullandıgım firmadan 24mbit internete veyatta turknetten 35mbit olana geçmek istiyorum ama böyle bir sorun çıktı bilgisi olan varmı aranızda illa 1 yıl ************un düşük dandik yüksek maliyetli paketleriylemi devam etmem gerekiyor yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bildiğim kadarı ile telefon bağlatmadan internet vermiyorlar. Tüketici hakem heyetine dilekçe yaz.
İnternet bağlatmam için beni zorla ************ müşterisi yapmaya çalışıyorlar de.
Çıkan karar mahkeme kararı ile aynı geçerliliğe sahip. Yoğunluğa göre değişken bir sürede cevap geliyor. Benim ilki 2 ay sonrasında 4 ay sonra geldi cevap.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım / Programlama
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Mantıklı bir taktik düşündüm sizin için :) Taahhüt vermeden en ucuz paketi alın 1 ay kullanıp iptal edin. Sorumluluk size aittir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebCoder
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Bende sadece bos hat yok ozel turk ******* müsterı hızmetlerıne ulastım ve alt yapı var dedım bos port olmadıgı ıcın altyapı gozukmuyor port acmalarını beklıyorum ondan sonro turknet kullancam insallah 😃
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Turkcell superbox al en mantıklısı
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Fiber mi çekildi, ADSL için telefon kablosu mu?
Eğer Fiber çekildi ise aynı yerde hizmet veren diğerlerinden hizmet alabilirsiniz. İlla bağlantının TT üzerinden yapılmasına gerek yok. Örneğin Vodafone kesin sağlıyordur.
Fiber değilde ADSL ise TT den alıp devam etmeniz gerekecek biraz.