-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar bu konuyu şöyle sonlandırmak istiyorum
adsense sadece resimlerden oluşan internet sitelerine sıcak bakmıyor adsense ile çalışmama şansımız var internet sitemizi açarız sitemiz resim sitesi olur adsense tarafından zaten kabul edilmez site ama başka firmalarla çalışabiliriz çok büyük hitler almaya başlarsak kazanç konusunda pek birşey kaybedileceğini sanmıyorum gelen hitler sayesinde ki eğer gelirse gene kazançların yüksek olacağını düşünüyorum
hatta binlerce resim eklenmiş sitenize bc.vc tarzı reklamlar ile her resme reklam ekleyip büyük kazançlar sağlanabilir
benim düşüncem bu yanlış birşey varsa düzeltin lütfen
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Spam site kuruyorsun zaten biraz birseyleri goze alman lazim adsense basvuru yap yedekle zaten 1siteden kazanman zor tek adsense ilede olcak is deil tek adsense 4 domain bagli benimkinde suan catir catir site kasiyorum 1 ay sonra katlarca kazanc alabilicem mesela risk deyip kaciyonuz tr adsense almam yaklasik 2 gun 😊 kisacasi
Spamdan para kazanmak isteyenlerin isi ugrasma yok kur sitelerini yaslan arkana o kadar. Korkucak velvereye vericek bir durum yok
Ayriyetten site kurulur diyenler kurduktan sonra defmi edio basindan yoksa ben gibi gostermeye veyahut telafi etmeyemi clisiyorlar. Bir isi birine satip ekmek yiyorsan az yada cok arkasinda durmanda lazim. Mantigi anlayin gerisi cok kolay 😊
Pinterest uzerinden herkese basarilar simdiden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam pipto pin yapma sende feedli cektirme yap icerikleri guzel sitelerden emin al faydasini gorursun tek gelir adsensemi baska yoldanda alirsin hitler gelsin yuzumuz biraz gulsun gerisi kolay.. kisinin kendi tercihi artik yapip yapmamak
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
Eğitim setlerinin etkili olduğunu sanmıyorum (al sana 50 tl ye set paranın altında kalırsın !!) mantıklı değil yani o kadar kazanıyorsan neden bu kadar ucuz ayrıca bilgilerin tamamına yakını zaten ücretsiz nette var ayrıcalar bitmiyor 100 site açtım diyenlerin bir çoğuna sormak lazım pin to pin yapıp ban yemeyen var mı forumda satış konuları görüyorum konusuna yazıyorum 5 dk sonra ban yerse nasıl olacak diye (Ekmeğime taş atma tarzı mesaj geliyor) saman alevi gibi ve sağlıklı bir sistem değil kesinlikle site alınmasını eğitim setlerini tavsiye etmiyorum sadaka vermek daha mantıklı :)
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
Farazi ve kulaktan dolma bilgiler kelime kalabalığı birde kazanç resmi al sana set gelsin paracıklar emin olun yakında 5-10 tl ye kadar bulabileceksiniz eğitim setleri kesinlikle tavsiye etmiyorum ama sağlıklı siteniz varsa içerikleriniz kayda değer ise elbette sosyal medyadan biraz hit almak fena olmaz ama bunun için sete ihtiyacınız yok spam içerikle pin to pin gibi Adsense Banlanan birilerini forumda bulmak çokta zor olmasa gerek...
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu sistemde günde 900 TL kazanan insanlar var. Çok ön yargılsınız biraz araştırma yaparak bir şeyler öğrenmeye calısmak lazım
50 TL ye adamın tüm bilgisine sahip oluyorsunuz ama para istiyor diyorsunuz.
Para yatırmadan para kazanamazsınız.
Not: Eğitim satmıyorum