YazilimTeknoloji adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi Ayda 400 500 800 900 lira kazanan adamın site derslerinden gelecek 50 100 200 liraya ihtiyacı olmaz. neye göre olmaz acaba ? 50 liraya ders veririm diyen görmedim de 50 liraya site açarım diyenler var bende açarım hatta neden açmıyım ki benım max 10 dk mı alıcak açmam :) 10 dk içinde 50 tl az paramı bence deil


O siteleri kuran adamlar pinterestten para kazanamayan adamlar :) Pinterestten kazanamadıkları parayı o şekilde kazanıyorum size de kurayım siz de kazanın diyerek kazanmaya çalışan insanlardır. Bazı seocular gibi :) Kimse elde ettiğiniz başarıları sorgulamıyor çünkü salla gitsin günde 700 lira kazanıyorum de sorgulayan olmayacak :) Bu niche site işinden zamanında insanlar iyi dolandırıldı. Şu anda hala dolandırılıyorlar lakin farkında değiller. O açılan siteler kumarda atılan zardan farkı olmayan sitelerdir. Ban ihtimali çok yüksek olan siteler kısaca.

Yabancı bir platformda yabancı bir site için tek kelime yabancı dil hakkında fikri olmadan gelir elde ediyorum diyen bir insanın ne platformla ne içerikle alakası vardır. 2 kelimeyi bir araya getirip düzgün bir cümle kuramayan adamlar millete umut satıyor.

Sadece ben günde 100 150 site banlatıyorum bunların büyük bir kısmı Türklerin kurduğu siteler oluyor. Bir adam 100 site açıp satıyorsa bu sitelerin 95 tanesi kapanıyor. Ha suç adamda mı değil. Bizim milletin başına ne geliyorsa kolay para kazanma sevdasından geliyor.

Özetle
İngilizce bilmiyorsanız
Wordpressten anlamıyorsanız
Sosyal medya dinamikleri hakkında bir fikriniz yoksa
Keyword bile aramayı bilmeyip hazır keyword peşinde koşuyorsanız vs..

bu işlere bulaşmayın. Onlarca insan bana dert yandı bu konuda. Adam diyor işsiz öğretmenim 3 4 ders aldım verdikleri taktikler bir işe yaramadı sonra site aldım o da banlandı elimde patladı. Dedim wordpress öğreneyim yine aynı tiplerden wordpress dersleri almış ancak destek sıfır oldugundan onu da becerememiş vs.. Bir ton para vermiş elde ettiği sonuç sıfır kısaca.

Bu türden birçok insan tanıdım. Bu yüzden 10dk site açmakla 50 lira almakla övünmeyin hocam. Sizin basit olarak gördüğünüz şeyler birilerinin umutları oluyor. İnsanları kandırmak vs.. etik olarak bana doğru gelmediğinden asla spam işine girmedim girmem de. Organik olarak onların misliyle bir kitleye ve gelire sahibim zaten ancak insanları da uyarmak benim görevim. Herhangi doğru olmayan bir şey görüp susarsam ben de onlardan biri olurum neticede :)

Organik olarak ilerlemeyi zor bulup beleş para kazanma derdinde olan tembel tayfa için konuşmuyorum elbette onlara her şey müstehak beter olsunlar. Benim lafım ekonomik krizden ötürü borçları olan zor durumda olan ve bir umut arayışına girip umut tüccarlarının hedefine düşen insanlar.