Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Spam sitelerin sonu %100 bandır kim neye göre doğru yaparsan banlanmaz garantisi veriyor anlamak güç. Günlük 400 500 800 900 lira kazanan adamın site derslerinden gelecek 50 100 200 liraya ihtiyacı olmaz. Böyle bir dünya yok. Sağdan soldan aldıkları bilgileri birleştirip insanlara satıyorlar. İnternette özellikle yabancı forumlarda sitelerde yığınla bilgi var.

Bu spam işi için pinterest çok gayret gösteriyor umarım yakın zamanda topunun kökünü kazırlar. Ben de günde 100 150 adet spam hesap bildirisi yapıyorum denk geldikçe. Ertesi gün baktığımda yok oluyorlar :) Maille de durumu aklıma geldikçe bildiriyorum. Koskoca platformu çöp ettiler. Ha birde şunu diyeyim son 1 senede herkes pinterest uzmanı oldu :) Organik yollardan bu işten para kazanamayan adamların hiçbir uzmanlık vasfı yoktur.

Zamanında twitterda da bol bol spam hesaplar vardı. Adam basıyordu botu basıyordu botu ne oldu? Şu an organik 20k hesap kasmak dahi aylar sürüyor. Limitler baya azaltıldı her şey için bir onay istiyor twitter. Keza Instagramda paneller vs.. vardı dandik sayfalar sahte beğeni ve takipçilerle reklam alıp paraları götürüyorlardı ee ne oldu? paneller de çöktü. Aylardır 10 15 lira altı 1k beğeni satışı yok.

Kısaca Pinterestte bunlara dahil olacaktır ben 1 sene içerisinde bu olayın biteceğini düşünüyorum. Adamlar pinterestte olan görselleri geri pintereste atıyorlar bu gidişle koskoca platform tekrarlayan görsellerden oluşan bir çöpe dönüşecek sizce buna izin verirler mi ? :) Pinterestin hisseleri de düşüşte zaten bu spam olayının kökünü kazımaları lazım. Yoksa daha fazla dayanacaklarını düşünmüyorum


aynen %100 bandır kesinlikle haklısınız garanti veren sadece karşıyı dolandırmış olur !! şimdi ban olayı kesin olan bir şeyi belirtmeden satmak zaten ne kadar etiktir !!