Mehmet Maşa adlı üyeden alıntı

sp3s1al Hocam özel mesajdan benimle de iletişime geçmişsiniz dönüp bir okuyun :)
Nasıl çalıştığını, nasıl kazanç elde ettiğimizi, sub çalışma mantığı ve kaç tane önerdiğimi, hesapların ne kadar sürede büyümeye başladığını, ortalama tbm oranlarını, ne kadar oğraşacağınızı ve eğitimden alakasız elinizde ki hesap hakkında bile sorduğunuz sorulara cevap vermişim.

Son olarak "siteye bağlamayı da biliyorum hocam da keyword ne alaka onu anlamadım yani" demişsiniz bu pinterest bilginizi belli ediyor zaten daha ne anlatabilirim ki size. Öncelik pintopin sitelerinin temel çalışma mantığını, hangi eklentilerinin kullanıldığını, ayarlarının nasıl yapıldığını öğrenmeniz gerek.

"yeni sayfaya bu kadar etkileşim garantisi veriliyor 1 sene aralıksız herşeyi denedim etkileşim zor yani" diye sormuşsunuz. Atılan pinlerde bululnan tagler, aramalar ( board, keyword ), önerilen pinler, akış gibi bir çok yerden etkileşim alınıyor. İlk başlarda çok zor etkileşim alsa bile hesap 50-100 Bin görüntülenmeyi gördüğünde çok hızlı şekilde büyüyor.
Sizin mantığınızda sıfır hesap etkileşim almasa, hiç bir hesap büyüyemez.

"hocam çat diye almaz kimse bu setleri" diyorsunuz da başka soru sormamışsnız bu ben her eğitim verene soru sorayım, mantığını öğreneyim, boş ver eğitimi mantığı :) Eklenti ayarlarını ya yapılı alın, ya da deneme yanılma yöntemi ile kendiniz çözün çünkü çok karışıklar.

Ayrıca blogger yerine wp tercih edilmesinin sebebi hazır eklentilerin olması. Eklentileri kurup kolayca yönetebiliyorsunuz.



ben senden bahsetmedim ama burada genel olarak satış yapan tüm forumlar dahil hiç bir riskten bahseden yok herkesin bildiği sorulara cevap veren yok zorla eğitim seti satma derdinde neye göre bu konular açılıyor site yetkilileri nasıl izin veriyor bu set satış işlerine onu da anlamış değilim sana soru sordum ben cevabı aldım az çok yardımcı oldun ama önüne gelen set satıyor insanları yönlendiriyor ona anlam veremiyorum ben elde somut birşey yok satış konusu açıyorlar kurumsal hesap satın alıp satış konuları açabilir o zaman insanlar çok rahatlıkla anlatmak istediğim olay diyorsun şu kadar kazandım şu kadar kazananlar var göster görelim bizde kazançlarını