lostyazilim
tr.link

Pinterest ayağına milleti yoluyorlar mı ?

77 Mesajlar 12.805 Okunma
acebozum
tr.link

sp3s1al sp3s1al WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 64 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

Mehmet Maşa adlı üyeden alıntı

Son olarak kaç aydır ben bu işle oğraşıyorum ve hala elimde ki bilgiler ile sürekli site açmıyorum.
Deneme yanılma yöntemi ile hesabın ne kadar uzun süre dayanacağını, ne kadar pin ve board'da en çok etkileşime ulaşabileceğimi, ne kadar zamanda kaç adet pin atmam gerektiğini deniyorum.

18K pin ile 3 Milyon erişime ulaştığım hesabımda var ( konuda ki hesap )
620K pin ile 400 Binde kaldığım hesapta var.
4 Boarda pinlediğim hesapta var 80 boarda pinlediğim hesapta :) Siz deneme yanılma yöntemi ile bir şeyler keşfetmeye çalışmayacaksanız bu sektöre girmeyin zaten kazancının cep harçlığını geçmez.

Not : Gözlemlediğim kadarıyla 8-9-10 board daha hızlı yükseliyor ama 40-50 hesap ile test etmek lazım.. Sizde deneyin.

benim hesabımda 44 farklı panoda 22.000 pinim var eski bir hesabım bu normal hesap olduğu için herhalde analiz sayfası yok bu hesap çöpe mi gitti şimdi

wmaraci
webimgo

MehmetMasa MehmetMasa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1946
  • Beğeniler 552 / 554
  • Ticaret 40, (%100)
sp3s1al Hayır benim 35 sitem normal hesap tek kötü yanı analizleri göremiyorsunuz.
Etkileşimleri ne kadar hiç bir fikrim yok, bir süre daha bekleticem adsense kazançlarına göre hesapları temizlicem veya devam ettiricem.
Normal hesap veya işletme hesabı olmasının bir farkı yok galiba en azından ben göremedim.

• Üyelik 16.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 64 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

sp3s1al Hayır benim 35 sitem normal hesap tek kötü yanı analizleri göremiyorsunuz.
Etkileşimleri ne kadar hiç bir fikrim yok, bir süre daha bekleticem adsense kazançlarına göre hesapları temizlicem veya devam ettiricem.
Normal hesap veya işletme hesabı olmasının bir farkı yok galiba en azından ben göremedim.

analizler önemli değil mi

• Üyelik 05.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1946
  • Beğeniler 552 / 554
  • Ticaret 40, (%100)
sp3s1al Bireysel hesaplarda sadece analizler bölümü gözükmüyor sanırım, hesap etkileşimleri aynı şekilde devam ediyor. İnstagram dahil çoğu sosyal medyada bu şekilde zaten.
Bireysel hesaplardan günlük 20 TL'ye gelen 3 hesap oldu ( hesaplar bot ile açılmıştı shadow yedi )
yani etkileşim olarak sorun yok ama ben sevmedim.

wmaraci
wmaraci

bySTARK bySTARK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilişim Teknolojileri
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense onayı hakkında tavsiye verebilecek varmı ?
iki kez red geldi, 8-10 tane resimli özgün makale var, 200-300 kelime ortalamalı

• Üyelik 16.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 64 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

sp3s1al Bireysel hesaplarda sadece analizler bölümü gözükmüyor sanırım, hesap etkileşimleri aynı şekilde devam ediyor. İnstagram dahil çoğu sosyal medyada bu şekilde zaten.
Bireysel hesaplardan günlük 20 TL'ye gelen 3 hesap oldu ( hesaplar bot ile açılmıştı shadow yedi )

amacım bu 22 bin pin boşa gitmesin yeni hesapta açılabilir ama dediğim gibi pinterest kuralları çok katı anlatmıştım geçenlerde açtığım bireysel olmayan hesap takip ettiğim için anında kapatıldı zor yani yeni hesaplarla bu işe girmek

insanların kafasına takılan bazı sorular sormak istiyorum hocam setle alakalı ise cevap vermek zorunda değilsin

• Üyelik 16.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 64 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

insanların aklında madem bu kadar kazanç sağlıyor neden böyle ufak satış işleri ile uğraşıyor düşüncesini kaldırmak istersen en azından denemek isteyenler için basit sorular sorayım cevap verin müsaitseniz

• Üyelik 05.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1946
  • Beğeniler 552 / 554
  • Ticaret 40, (%100)
"madem bu kadar kazanç sağlıyor neden böyle ufak satış işleri ile uğraşıyor" bunu daha fazla duymak istemiyorum sanırım..
Burada genelde öğrenciler var xx TL var olmaz mı, domain param yok, host olur mu diye soran insanlar var gidip 1000-2000 TL'den de eğitim satışı yapabilirim.
Emin olun onların anlattığından farklı bir şey anlatmıyordum.
Dediğiniz gibi böyle ufak satış işi ile oğraşmaya gerek yok artık konumu pasife aldım diğer eğitim satanlardan veya araştırarak öğrensinler artık :)

• Üyelik 16.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 64 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

"madem bu kadar kazanç sağlıyor neden böyle ufak satış işleri ile uğraşıyor" bunu daha fazla duymak istemiyorum sanırım..
Burada genelde öğrenciler var xx TL var olmaz mı, domain param yok, host olur mu diye soran insanlar var gidip 1000-2000 TL'den de eğitim satışı yapabilirim.
Emin olun onların anlattığından farklı bir şey anlatmıyordum.
Dediğiniz gibi böyle ufak satış işi ile oğraşmaya gerek yok artık konumu pasife aldım diğer eğitim satanlardan veya araştırarak öğrensinler artık :)

anladım hocam insanlar kafasındaki basit sorulara cevap bulamazsa birşey'e sıcak bakmaz onu demek istedim iyi geceler

• Üyelik 05.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1946
  • Beğeniler 552 / 554
  • Ticaret 40, (%100)
Artık eğitim satışı yapmayan birisi olarak "Denemekten korkmayanlar kazansın" demek istiyorum :)
Son olarak 1-2 şeye değinmek istiyorum. Yurt dışında hiç eğitim satışı yok, Türkiye de herkes eğitim satıyor gibi yorumlar yapılmış.
Yurt dışında eğitim satışı yok çünkü herkes deneme yanılma yolu ile bir şeyler öğrenmeye çalışıyor, Türkiye de ise durum tam tersi armut piş ağzıma düş :)
Aylar aylar önce eğitim satışı yaptığım kişiler var hala aynı şeyleri tekrar ediyorlar. Pinleme sürelerinde bile oynama yapıp denemiyorlar, robot gibi aynı şeyi tekrarlıyorlar. Pinterest kendini geliştirip, algoritmasını güncellerken aynı şeyi tekrar etmek ne kadar mantıklı ? Hiç bunu böyle yapsam en olur ki acaba? diye düşünüp başka bir şey denediler mi? Hayır... O yüzden pinterest sağlam bir güncelleme getirdiğinde bir çalışan sisteme sabitlenip kalanların hepsi kazanamayacak, yeni yöntemler arayan, deneme yanılma yapan kişiler yine kazanmaya devam edecek.
Pinterestte biraz gezin millet ne yapıyor diye girin birisinin sitesine detaylı inceleyin.

Son günlerde gördüğüm ve deneme şansımın olmadığı çok güzel bir şey var.
Pinterest'e pin atarken pinterest linki ile atılıyor :) Pinterestin kendi alan adı olduğu için 301 yönlendirme sayılacağını sanmıyorum o yüzsen s3 amazon gibi adsense 'i riske atmayacaktır. Hit yönlendirme olarak amazondan değil pinterestten ( sosyal hit ) olarak geliyor gözükecektir.
Pinterestin linki olduğu için banlayamayacak ve domain ban riskiniz olmayacaktır.

Anladığım kadarıyla hintliler spam sitelerini bu şekilde yapıyor : http://jewelrydaze.net/
Böyle yapma sebepleri ( denedim ve anladığım kadarıyla ) içerisinde içerik olduğu için kapsam sorunu olmuyor, reklamlar gözüküyor, güzel reklam yerleşimi ile kazançlar %70 oranında artıyor.
pintopin temamda bir sitem aynı sektörde 60 TL kazandırırken diğeri 110 TL'ye yakın kazandırdı.

Peki kardeşim bunu yaptık ne olacak? diyenleriniz vardır. Sırası ile yapacağınız işlemleri anlatayım siz araştırın.

1 - Blog kur, makale yaz, adsense onayı al
2 - Bu temayı kur ( SuperAds Lite )
3 - 20-25 tane resimli ( watermark ve aynalama yapmanızı tavsiye ederim ) yazı ekleyin. Örneğin : Vegan üzerine çalışacaksanız vegan üzerine yazı ekleyin.
4 - Pinterest'e pinterest linki ile nasıl pinleme yapacağınızı çözün :) Biraz karışık geldi değil mi :D Pinterestte millet ne yapıyor biraz araştırın görürsünüz.
5 - RSS ile pinlemeyi çözün.
6 - İşe yaramaz domain ve VPS alın.
İşe yaramaz adsense onayı domaine pintopin kurun. Rss feed ile pinterest linki ( site adresi ) pinletin.
Böylece domain ban yemeyeceksiniz, içerik olduğu için kapsam sorunu olmayacak, eklenti kullanmadığınız için etkileşiminiz artacak, en önemlisi hitler sosyal hit yani pinterestten geliyor gibi gözüktüğü ve sitede kayde değer içerik olacağı için ban riskiniz azalacak..

Bunlar eğitimde var mı? Hayır şuan yok ekleyecektim ama video çekmek çok zor geldi zaten eğitim satışını durdurdum araştırarak kendiniz bulabilirsiniz. Herkese iyi forumlar.
sp3s1al more

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al