Mehmet Maşa adlı üyeden alıntı
Backlinkcigeldi Sizin yabancı forumlarda anlatılıyor dedikleriniz benim bir önceki mesajlarım da yazdıklarımdan daha detaylı değil..Burada hayatı boyunca alan adı, hosting almamış wordpress kurulumu yapmamış hatta hiç pinterest hesabı oluşturmayan birine sıfırdan eklentilerine kadar her şeyi anlatıp, kullandığım firmaları, paket seçimlerini ve bilgilerimi aktarıyorum sizce böyle birisinin yazdığınız yabancı forumlardan haberi var mıdır? veya orada anlatılanları ne kadar uygulayabilir?
Burada herkesin sizin seviyenizde bilgisi yok dikkatinizi çekerim :)
Detaylı anlatımlar var lakin ingilizce :) gerçi translate ile çevirse de anlar insanlar ancak bakın size bir forumdan aldığım mesajlardan bir örneği direkt atayım
Benim derdim bu şekilde iyi niyetli insanların suistimal edilmesi. Bu sadece basit bir örnek onlarca mesaj var kutumda. İnsanlar bir hizmet alınca kötü sonuçla karşılaşsalar bile bunları belirtmiyorlar. Bu da bir hata bence.
O halde yakın bir zamanda hosting almayı wordpress kurmayı eklentileri ayarlamayı Sosyal medya hesaplarına en etkili olacak şekilde düzenlemeyi vs... bir konuda anlatayım. Ya da anlatımın olduğu kaynaklar listesini bir konuda toplayayım. Zaten bu türden bir foruma üye olmuşsa bir insan az çok pc kullanmasını biliyordur :)