Backlinkcigeldi Tam olarak değinmek istediğim nokta :) Sorun alan adı, hosting alımı veya wordpress kurulumu değil. Google'da türkçe arama yapsalar bile bunlarla ilgili yüzlerce makale/video bulabilirler. Aynı işlem pinterest, amazon veya diğer sektörler içinde geçerli.

Yukarıda belirttiğim gibi yurt dışında eğitim satışı yok çünkü insanlar araştırmayı biliyor. Türkiye de ise gördüğüm kadarıyla sistem armut piş, ağzıma düş olarak işliyor.
Siz pinterest ile ilgili kazanç sağlayacak her şeyi en ince detayına kadar anlatmazsanız, o işi yapacak kişiye araştıracak 1-2 şey bırakırsanız ( Tahminim %50'si ) yine gidip eğitimi alacaktır :)

Pinterest için güzel bir Türkçe Dökümantasyon Sitesi : https://trpinterest.com/

Tabii ki üstte belirttiğiniz şeyleri detaylıca anlatın pinterest spam bu gün var yarın yok hayatınız boyunca böyle kazanç sağlayamazsınız. Hayaliniz olan ufak şeyler için toplu para biriktirebileceğiniz bir yöntem sadece.
Mesela ben bazı ülkeleri gezmek istiyorum ortalama maaşlar/giderler ve dolar kuru ile bu mümkün mü? Bence değil. Bu iş bitene kadar 3-5 kazanıp hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.

Yaptığımız etik mi? Kesinlikle değil ama ... :) :) İyi forumlar.