Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Detaylı anlatımlar var lakin ingilizce :) gerçi translate ile çevirse de anlar insanlar ancak bakın size bir forumdan aldığım mesajlardan bir örneği direkt atayım
Benim derdim bu şekilde iyi niyetli insanların suistimal edilmesi. Bu sadece basit bir örnek onlarca mesaj var kutumda. İnsanlar bir hizmet alınca kötü sonuçla karşılaşsalar bile bunları belirtmiyorlar. Bu da bir hata bence.



O halde yakın bir zamanda hosting almayı wordpress kurmayı eklentileri ayarlamayı Sosyal medya hesaplarına en etkili olacak şekilde düzenlemeyi vs... bir konuda anlatayım. Ya da anlatımın olduğu kaynaklar listesini bir konuda toplayayım. Zaten bu türden bir foruma üye olmuşsa bir insan az çok pc kullanmasını biliyordur :)


Valla hocam ben sizin konunuzun altındaki yorumlarla başladım. 1 ay oldu tam. Şuan gayet iyi durumda. Organikte oluyor bence her şey. Biraz keyword ve görsel düzenlemesini öğrenilse oluyor. İnsanlar kaliteli görsele tıklıyorlar her yerde olduğu gibi... İyi ki size mesaj atmışım yani. Yoksa kapanabilirdi şuan site. İnsanların açtığınız konuyu tamamen okumaları gerek üşenmeyip.