1. Bu tür siteler mevcut hali hazırda bu projeyi yapan büyük firmalar var zaten eğer yineden yapmak isterseniz. Çok güçlü bir ekip kendinize ait sunucular büyük paralar ortaya koymalıdınız ki diğer firmalarla yarışıbilesiniz.
2. Eğer temaları siz yapmayacaksanız temalar için büyük ücretler ödemeniz gerekli çünkü her kullanıci için genellikle ayrı ve tek domain için satılır. Büyük çapta firmaların tasarım ekipleri var ha ücretsiz tema yada bizimde tasarım ekibimiz varsa diyorsanız o başka ücretsiz tema kullanmakta sizi piyasada düşür.
3. Wordpress alt yapısını kullanmak pek mantıklı gelmiyor sanki bana. Şuanlık domainler 50-60TL Civarı direkt kendim kurarım. Ama ha ayrıca wordpress ve domain yanında ekstra bir şey yapıyor veya veriyorsanız onu bilemem artık
4. Blog açmak artık çok kolay olmuş internette az buçuk araştırırsan blog sitesi kurulum diye 1000lerce yazı var siz öyle bir şey sunmalısınız ki sizi seçsinler
Ben genelde projelerime başlarken kendime soruyorum niye bunu yapmalıyım bunu yaparsam alan ne için alır işe yarar mı? Niye başkasından değilde benden alacak? Bu soruları umarım anlamışsınız beni eğer bütçe sıkıntınız yok ise başka ve kaliteli bir fikir düşün ve yapın.
İnternet kariyerinizde Başarılar diliyorum...