Stores adlı üyeden alıntı

buna böyle bakamazsınız. benimde pintopin sitelerime sürekli hintliler adsense tıklama saldırısı yapıyor. Herkes çok temiz mücadele etmiyor. Beğenseniz de beğenmeseniz de bu tarz olaylar bu sektörde var. Olmaya devam edecek.

Buna benzer bir örnek seo neyse anti seo odur. Keşke olmasa keşke herkes temiz yönlerden ilerlese. Ama maalesef bu böyle değil.

Bundan 5-6 sene önce youtube spam döneminde hintlilerden çektiğimiz şeyler az değildi. Buna tek taraflı bakmak çok yanlış.


Benim vurgulamak istediğim şey, son bir yılda WMAracı gibi karşılıksız bilgi paylaşımında bulunulan bir sitede 4-5 kez bu konulardan görmem ve hepsinin de bizimkiler tarafından yapılmış olması üzdü.

Çünkü şu olayın yapılmasının sözde egodan veya şovdan başka hiçbir açıklaması yok. Bayrak ve Atatürk resimlerini bu tarz işlerine alet etmeleri çok acı. Geçenlerde ülke gündeminde bir milyon takipçili birisi vardı, gittiği Avrupa ülkesinde Instagram'da şov yapmak için rezillikler yapıp insanlarla alay ediyordu. Bizim ülke genelinden iyi de bir tepki topladı hatta. Bunun gibi bir durum. Hani ülkeye zarar verenler diye bir gruplandırma yapsalar bu saldırıları yapanlar da o gruba girer diye düşünüyorum.