-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
O da bir şey mi. Kendi milletinin zararsız sitesine saldıranlar var. Bizzat başımıza geldi. Neden yaparlar, ne için yaparlar bilmiyorum. Bir insan neden kimseye zararı olmayan bir siteyi gerekli bir uyarı dahi olmaksızın hackler ki? Hastalıklı insanlar... Ve malesef sayıları nüfus artışıyla beraber oransal olarak artıyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
buna böyle bakamazsınız. benimde pintopin sitelerime sürekli hintliler adsense tıklama saldırısı yapıyor. Herkes çok temiz mücadele etmiyor. Beğenseniz de beğenmeseniz de bu tarz olaylar bu sektörde var. Olmaya devam edecek.
Buna benzer bir örnek seo neyse anti seo odur. Keşke olmasa keşke herkes temiz yönlerden ilerlese. Ama maalesef bu böyle değil.
Bundan 5-6 sene önce youtube spam döneminde hintlilerden çektiğimiz şeyler az değildi. Buna tek taraflı bakmak çok yanlış.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Böyle insanlara acınası ve aciz olarak bakıyorum istesem günde 200 geçik sunucuya sızmam dakikalarımı alır elimden bir dünya hosting firmasının hostingleri geçiyor ve çoğunda ya açık var yada zaten direk sunucuda 15 20 tane web sitesi oluyor vds kiralayanlar vs. ne biliyim bir gün olsun durduk yere ne vatandaşıma nede bir yabancı web siteye zarar vermeyi düşünmedim hiç bir zaman ancak bana zararı dokunursa durum değişir gelipte kişisel bir hakaret olabilir işime kösteklik yaparsa gibi onun harici 15 14 yaşında lamer dediğimiz türdeki varlıklar yapıyor kafalarını anlamak mümkün değil pek genellikle ergen ve ego tatmin ediyorlar sanırım böyle basit ve saçma işlerle...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç sanmıyorum ki onların forumu incelediğini. Bakmışlar açık var ve yabancı mı? hackle gitsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
>_<
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Hocam Lamer diye bahsettiğimiz kişiler, exploit sitelerinden exploit bulup tüm sitelere basıyor. Yoksa bu sitelerin sahipleri ile alıp veremedikleri yok.
Not: O Hintli forumların linklerini özelden yollayabilir misiniz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.