RevirseGold adlı üyeden alıntı

Hocam Bir kaç arkadaşa katılıyorum.
İlk önce işinizi evinizden yürütün ve yanınıza eleman alın. Mesai saatlerini belirleyin ve internet üzerinden çalışın .Sanal toplantılar yapabilirsiniz mesela. Vergi yönünden sorun çıkacağını düşünüyorsan HomeOfis sistemi günümüzde kullanılmakta. Odanı ofis gibi dizayn edersin vergi memurları inceler ve bir ofisin olur .Tabi bu bir başlangıç işleriniz geliştikçe daha çok kazancınız olur . O zaman hiç bir sorun olmadan ofis açabilirsiniz. Bence işlere başlayın 1 Sene Civarı kendinizi, referanslarınızı geliştirin.
Melki sizinle çalışabiliriz.


Hocam zaten şimdi açmak gibi bir düşüncem yok.
Özellikle maddi olarak ve referans olarak kendimi geliştireceğim ve en kısa zamanda ofis açacağım. Öyle düşünüyorum umarım olumlu gelişir.

Ama kesinlikle ev ortamı düşünmüyorum.
Ben evde çalışamam çok iyi biliyorum, birazda psikolojik yani :)


Developers adlı üyeden alıntı

İnanın bana böyle site açıp hit getirip satarak para kazanamazsınız. Yapmanız gereken öncelikle referans toplayıp şirket siteleri açmak olmalı ki para kazancınız olsun. Bulunduğunuz ortamda broşürler dağıtmalı veya öncelikle yakın çevrenizde bulunan şirketlere site yapmalısınız. Başlangıç olarak (referans olduğu için) ucuz fiyata(600-700) daha sonra çevreyi de ayarladıktan sonra gerisi gelecektir. Rahat aylık 7000-8000 kazanırsınız. Gideri(kira,elektrik,malzeme,çalışanların maaşı vs.) de olacağı için size düşen aylık miktar 2000-3000 arası olacak.

Dediğim gibi tek site açıp gelen hitten para kazanmak zordur. Bunun yerine şirket siteleri oluşturun ve satın ;)



Dostum sadece onu yapacağım demedim ki onu örnek olarak verdim.
Birde normal dükkanı olan esnaflar pek web sitesi yaptırmıyor sanırım?
Büyük şirketlerle de anlaşabilmek çok zor çünkü çok daha profesyonel düşünürler.
Bu konuda pek bilgim yok..