-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
Merhaba arkadaşlar forumda link alım-satım , reklam , makale satışı yapılmakta.Fakat bunlar öyle bir hal aldıki adam neredeyse pr 2 - pr 3 linki bedavadan verecek.Bu şekilde piyasayı batıranlar olduğu sürece alış-veriş sistemi gelişemez.Bence buna bir alt sınır getirlilmelidir.Bu konuda wmaracı yöneticilerinden destek talep ediyorum.
Örnek:
PR 3 Link alımı [1 aylık en düşük fiyat 10 TL]
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
serbest piyasa, isteyen istediği fiyattan verir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Ads.
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Malesef piyasa öldü kardeşim :)
Senden yazı almama sebeplerimin arasında PR4 siteden 2 tl ye makale alabilme imkanı olması ve daha çok alımlarda indirim yapılmasıdır.
Buna asla çözüm bulamayız. *** da satış yaparken bile bazen uyarıyorum milleti ama adamlar sanane diyor. Bizde kalıyoruz böyle :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Buna çok fazla destek bulacağını zannetmiyorum. Kaliteli bir blogun varsa fiyatı yüksek de versen alıcı olacaktır. Zaten şöyle bir şey var. Ucuza satan kişilerin hitlerinin iyi olduğunu zannetmiyorum.
Örneğin adam blogunu yeni açmış. 1-2 ay sonra PR 3 olmuş. Adamın doğru düzgün hiti yok. Hiti olmayan bloga sırf PR'i 3 diye reklam almak bana açıkçası mantıklı gelmiyor. Hiti olan ve az da olsa isim yapmış kişilerden reklam almayı tercih ederim ki o kişiler de fiyatlarını olması gerektiği şekilde yaparsa herkes memnun olur.
Sizin istediğiniz şekilde olmaz belki ama şöyle olabilir. Fiyatı aşağı düşüren kişilerin bloglarından reklam almazsanız sorun çözülür.
3 kişi bu mesajı beğendi.