Aynen bende düzenli yiyorum çiğ köfte aldığım yerin karşında bir dükkan daha var fakat orası daha ucuza sattığı halde daha az iş yapıyor. Yani daha pahalı olsa da kaliteli olması daha önemli bence komaganenin mesela iyi ve kaliteli bir imajı var belli bir kalite satüdüsüne ulaşmışlar.
Valla bizim oraya açıldı bi çiğ köfteci yaklaşık bi 5-6 aydır açık dükkan çiğ köftesi diğer yerlere göre çok iyi haftada 2-3 kere her gittiğimde 4 dürüm alıyorum.Şu video aklma geldi çiğ köfte diyince :)
Valla bizim oraya açıldı bi çiğ köfteci yaklaşık bi 5-6 aydır açık dükkan çiğ köftesi diğer yerlere göre çok iyi haftada 2-3 kere her gittiğimde 4 dürüm alıyorum.Şu video aklma geldi çiğ köfte diyince :)
Aynen bende düzenli yiyorum çiğ köfte aldığım yerin karşında bir dükkan daha var fakat orası daha ucuza sattığı halde daha az iş yapıyor. Yani daha pahalı olsa da kaliteli olması daha önemli bence komaganenin mesela iyi ve kaliteli bir imajı var belli bir kalite satüdüsüne ulaşmışlar.
Demekki hala bir gideri var 😃 ben ayda yılda bir yiyordum. O zaman acsınlar yeride gördüm ne cok kötü ne de cok iyi ortalama bir yerde sağolun dostlar
Dayım acti , 6-7 ay sonra devretti
-Müşteri kazanmak zor kaybetmek kolay gıda sektöründe
-sabah 8 akşam 12 dükkan açık olmalı , o kadar süre çalışmak zor
- haftasonları, bayram, yıllık izin yok
Dayım acti , 6-7 ay sonra devretti
-Müşteri kazanmak zor kaybetmek kolay gıda sektöründe
-sabah 8 akşam 12 dükkan açık olmalı , o kadar süre çalışmak zor
- haftasonları, bayram, yıllık izin yok
Bana da pek mantıklı gelmiyor
Bizim burdada var öyle bir yer senelerdir işletiyor sabah 11 gibi aciyor ama yazın gece 3 e kadar falan açık o yüzden zahmetli bir iş
Kendin yapmaz isen ve kiran yuksekse kazanman cok zor heleki kışın gobek ve limon cok pahalı cok zarar edersin simdi 1kg cigkofte 8 10tl arasi bayilere veriliyor kagitbtabak poset islak mendil kopuk tabak hepsi para ama sen bunlari müşteriye bedavada veriyordun bunlaribiyi hesapla gecen sene 1kg poşet 8 10tl idi simdi 15 20tl arasi kg fiyatı bu iste en onemli olan sey gider masrafını hesapla kopuk 1 haftada kac kg cigkofte satiyir misal aonra giderleri hesapla kopuk tabak pecete poset kagit islak mendil gobek limon domates roka nane maydanoz vss bu saydiklarim pahali ben haldeyim gecen kisin 6 adet dolgun gobek halde 25 35tlden sattim vss iyi arastir telden yazdim cok detay yazmak isterdim ama cocukta rahat vermiyor kusra bakma kardesim