-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
adresgezgini hayatımda gördüğüm en saçma yatırım alan proje. Bir reklam yönetimi şirketi için 3.4 trilyon yatırım ne kadar saçma olduğunu gösteriyor büyük ihtimal kara para haklama ben tavsiye etmiyorum böyle saçma şirketlerle çalışmanızı siteniz ürün bakımından yetersiz normaldir satışların az olması dropshipping tarzı ürünleri arttırmanızı öneririm belki ozaman satışlarda artış olur. Eğer reklam konusunda destek istersenizde yardımcı olabilirim ama adres gezgininden uzak durun size tavsiyem.
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ürünler için hiç bir açıklama olmaması bana göre önemli bir eksiklik. Şahsen ben yeterince açıklanmamış hiç bir ürün için sipariş geçmem. Ayrıca arama sonuçları için de faydalıdır.
Adwords olmadıysa, Instagram, Facebook Twitter reklamlarını deneyerek en faydalı olanı bulmaya çalışın. Adres gezgini bana göre saçmalık ve faydasını gören var mı bilmiyorum. En azından ben görmedim. Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ürün açıklama tavsiyesi olarak; Ürün adı, Manşei yani üretildiği ülke, Ürün hakkında bilgi, Ürün uyarıları, Teslimat bilgileri, iade değişim koşulları gibi birçok konu hakkında yazabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Merhaba. WPS Hide Login ile giriş ekranınızı değiştirmenizi öneririm. Dışarıdan biri /wp-admin yazıncagiriş sayfası gelmesi profesyonelce durmuyor pek. Eğer eklenti kurmasını bilmiyorsanız size yardımcı olabilirim, PM göndermeniz yeterli
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bir de ödeme yöntemi olarak hangi firma ile anlaştınız?
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri