Evet drop hocam.

RespectionS adlı üyeden alıntı

adresgezgini hayatımda gördüğüm en saçma yatırım alan proje. Bir reklam yönetimi şirketi için 3.4 trilyon yatırım ne kadar saçma olduğunu gösteriyor büyük ihtimal kara para haklama ben tavsiye etmiyorum böyle saçma şirketlerle çalışmanızı siteniz ürün bakımından yetersiz normaldir satışların az olması dropshipping tarzı ürünleri arttırmanızı öneririm belki ozaman satışlarda artış olur. Eğer reklam konusunda destek istersenizde yardımcı olabilirim ama adres gezgininden uzak durun size tavsiyem.


Kozmetik ürünleri ile ilgili çok satılıyor diye duydum, trendyol hepsiburada n11 de mağaza açtık şuanda. Tavsiye ürün fikriniz var mı, ve marchant google reklamı vermek istiyoruz. Düzgün anlatan bir kaynak bulamadık hocam.

wpdenizi adlı üyeden alıntı

Ürünler için hiç bir açıklama olmaması bana göre önemli bir eksiklik. Şahsen ben yeterince açıklanmamış hiç bir ürün için sipariş geçmem. Ayrıca arama sonuçları için de faydalıdır.
Adwords olmadıysa, Instagram, Facebook Twitter reklamlarını deneyerek en faydalı olanı bulmaya çalışın. Adres gezgini bana göre saçmalık ve faydasını gören var mı bilmiyorum. En azından ben görmedim. Başarılar dilerim.


Adres gezgininden an itibariyle vazgeçtim, dediğiniz gibi sosyal medya kanallarınıda açıp deneyeeğim. Açıklamaların girişlerinide sağlayacağız ürünlere. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ürün tavsiyeniz var mıdır ?


gaometri adlı üyeden alıntı

wpdenizi ben konu hakkında bilgilendirecektim fakat yazmışsın. Arkadaşın dediği gibi eklediğin içeriklerin açıklamalarını ekleyerek daha düzgün bir site elde edilirsin. Aynı zamanda google sıralaması için de oldukça önemlidir.


Açıklamaların girişlerinide sağlayacağız ürünlere. Peki ürün tavsiyeniz var mıdır ?