-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci / Web İşleri
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Selamlar, uzun süredir Wordpress ile ilgilendiğimden dolayı Woocommerce bir e-ticaret sitesi kurmak daha kolay geliyor. Her istediğime ulaşabiliyorum. Son zamanlarda Opencart ile de ilgilenmeye başladım.
Wordpress'in Opencart'a göre daha modern ve yenilikçi bir görünüme sahip olduğunu düşünüyorum. Sizlerin fikrini almak istediğim konu ise bu ben alışık olduğum için mi bana böyle geliyor? Sizde de bu durum mevcut mu?
Opencart'ı neden tercih etmeliyim? Genel olarak eğer fazla ürününüz var ise Opencart'ı tercih etmelisiniz gibi bir yargı var. Bunun nedeni nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ürün sayısı fazlaysa opencart tercih etmeni tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ürün sayısı çok fazlaysa opencart, diğer şekilde wp işini görecektir.
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Wordpressse optimizasyon yaptırabilirsiniz 100-150 TL ye. Hız takılma sorunları çözülür.
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kesinlikle Woocommerce derim. İstediğiniz kadar fazla ürününüz olsun hiç sıkıntı olmuyor. Opencart kullandım ve kendimi emanetçi gibi hissettim. Woocommerce bana göre her anlam da daha iyi. Elbette paylaşılan hosting de barındırılan bir site olursa, çok fazla ürün eklediğiniz de, o zaman hız konusunda sıkıntı yaşarsınız. Bunun dışında bana göre kusursuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence her halükarda sorun yaşatacak bir eklenti woocommerce ayrıca wordpress başlı başlına bir hız sorunu zaten woocommerceye geçmeden :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam boşverin opencart gitsin...
woocommerce kullanın piyasanın en kalitelisi woocommerce her şekil daha iyi tavsiye etmeyenler ya bilgisi yoktur yada öylesine yazıyordur.
Wordpress Woocommerce;
+ Wordpress eklentileri dışında woocommerce ile entegre çalışan Binlerce eklenti var. Opencartın bu yandan bu kadar fazla eklentisi ve geliştireni yok.
+ Woocommerce sürekli gelişen bir sistem hem tema konusunda hem optimize konusunda hemde güvenlik konusuda. (Güvenlik önemli opencart bu kadar güvenli değil maalesef)
+ Wordpress woocommerce daha fazla destek alırsın hem geliştireni çok hemde kullanını (bu dediğim yabancı forumlarda daha geçerli)
Daha bir çok artısı var woocommerce kullanmanı tavsiye ederim.
Sonradan ekliyorum hız sorunu yaşarsın diyen arkadaşlarımız o halledecek şey değil ki eğer sen biliyorsan halleder veya piyasada halledecek binlerce kişi var.