ResitAkyol adlı üyeden alıntı

Merhaba bir soru sormak istiyorum daha önce niche ile ilgili bende konular kazançlar paylaşımlar gördüm fakat herhangi bir faaliyetim tecrübem olmadı. Projeye katıldığımı kabul ederek soracağım sorumu. Projeye katıldığımda deli paralar kazanmak değil amacım 20-30 binlere çıkmak değil yani en azından başlangıç için o kadar büyük paralarda gözüm yok. Sorum ise Başarılı/Başarısız fark etmiyor her durumda da en azından 2000 lira maliyeti sene sonunda çıkartabiliyor muyuz? Şimdi diyeceksiniz 2000 lira para değil, aslında bi projeye girişmek için para değil ama öğrenci olunca insan ister istemez düşünüyor bunu :)

Her müşterimin projesiyle ilgileniyorum ancak yıl sonuna doğru parasını amorti etmesi için, daha az kazanç sağlayanların projesiyle daha fazla ilgileniyorum. Eğitim noktasında daha fazla katkı sağlıyorum. Bazı müşterilerimden 2. yıl için ücret almadan projesine devam ediyorum. En fazla bunu yapabiliyorum.

%100 müşteri memnuniyeti ve maliyeti geri kurtarma noktasında ne gerekiyorsa yaptığımdan şüpheniz olmasın.