Maliyeti ilk başta ben ödeyecek olsam, neden böyle bir proje yapayım? Sadece bu şekilde bitmiyor. 20 bin TL kazanan müşterim, gelip bana ortaklık teklif ediyor ve projeyi hem kurmuş oluyorum hem yönetiyor hemde %25 kar ortağı oluyorum.
Şöyle yapalım, gelin benim ofisimde çalışın, her gün gelin gidin yol paranız yemek paranız, hayat şartlarınız tamamı size ait, para kazandığı zaman maaşınızı alırsınız, çalışır mısınız? Tamam diyorsanız konum atıyorum, yarın buyurun gelin.
Kimse kaçmıyor mehmet bey, hayat böyle yürümüyor. Siz, yanlış açıdan bakıyorsunuz.
Son 2 arkadaş ile çalışacağız, sonrasında forum üzerinden tekrar proje yapmayacağım. Bugün ödemesini yapan arkadaşların projelerinin çalışmalarına başladık.
Şöyle yapalım, gelin benim ofisimde çalışın, her gün gelin gidin yol paranız yemek paranız, hayat şartlarınız tamamı size ait, para kazandığı zaman maaşınızı alırsınız, çalışır mısınız? Tamam diyorsanız konum atıyorum, yarın buyurun gelin.
Kimse kaçmıyor mehmet bey, hayat böyle yürümüyor. Siz, yanlış açıdan bakıyorsunuz.
Son 2 arkadaş ile çalışacağız, sonrasında forum üzerinden tekrar proje yapmayacağım. Bugün ödemesini yapan arkadaşların projelerinin çalışmalarına başladık.
Yok hocam o kadar da demedim. Tabii ki domain hosting ücretini falan biz ödicez. Neden onu size ödetelim, o kadar da değil :) Ben sadece alacağınız kâr kısmını erteleyin anlamında söyledim. Detaylı fiyat yszmayınca anlaşılmadı tabi, benim hatam. Sizin için söylemiyorum ama buna benzer iş yapan arkadaşlar 1 ay içinde kazanç garantisi veriyordu. Onlara bu teklif yapildiği zaman acil nakit para lazım falan diyorlardı hep. Kurunun yanında yaş da yanar biraz. Siz de benzer şekilde iş yapınca insanlık hali öyle düşünülüyor. Ben de merak ettim bir de size sorayım dedim ama sizin açıklamanız en azından daha mantıklı ve anlaşılır. Deney amacı vs... İlk mesajımda söylediğim gibi gerçekten merakımdan sordum. Başka da bir niyetim yoktu. Alabilseydim bir defaya mahsus o riske girip alırdım ama malesef işte. Açıklayıcı cevap için de teşekkürler... Hayırlı satışlar...