ers0be
new project loading...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
PC Teknik
-
-
Ad Soyad
E** i**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam yapmanız gereken sitenin yedeği varsa yedeği atıp host şifresini "kesinlikle" değiştirmeniz, yedeğiniz yok ise tüm dosyaları aratıp iframe virüsünü temizlemeniz gerekiyor büyük ihtimalle bilgisayarınıza bulaşmıştır sanırım, PC ye format atıp ftp şifresi değiştirmek kesin çözüm.
benim bildiğim kadarıyla virüs sadece, index, header, .httacces ve footer dosyalarına bulaşıyor, özellikle buralara bakmanı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Bilgisayar, Server, Web Tasarım ve Programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Selam...
Zaten bir önceki konuyu görmüşsünüz. Bence yeni bir konu açmadan önce o konuda yazdıklarımızı dikkatlice okuyup uygulamalıydınız.
Sisteminizdeki linkleri temizlemiş iseniz bu durumu google webmaster sisteminden bunu bildirmeniz gerekir. Bu işlemi yaptıktan sonra siteniz düzelicektir yada bu şekilde bırakırsınız ve google robotları ilk sitenizi okuduğunda sistemi durumu düzeltecektir. Aynı zamanda bu durumu tekrar yaşamamak için FileZilla programını kullanmanızı öneririm.
Tüm bunları daha önce yazdık. Lütfen konuları dikkatlice inceleyin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Bilgisayar, Server, Web Tasarım ve Programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba...
Gördüğüm kadarı ile siteniz düzelmiş. Önerdiğimiz yöntem işe yaradı ise yada farklı bir yöntem ile çözüme ulaşmış iseniz lütfen burada belirtin ki başkaları da bu çözümden yararlanabilsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben de dikkat ettim son haftalarda iyice ....ru sitesinden... şeklinde uyarılar arttı.