sterk Maalesef hem sigorta ödüyoruz ayrıca katılım payı altında para ödüyoruz oda yetmiyor iki kere alıyorlar kendi zararlarını çıkarmak için (zarar derken çaldıkları paradan bahsediyorum). Hastaneye gittiğimde randevu alsam bile örnek saat:10:00 randevu alıyorum doktor bakıyor ultrason ve kan ver gel diyor 1 saat sonuç sırası almak için sıra bekliyorum ve 15 gün sonra ya da sıra veriyorlar bitmedi çekinmek için geldiğinizde de sıra bekliyorsunuz hemen gireyim diye bir şey yok. Tartışarak da olsa doktora gösterebiliyorsunuz, sonra hmm hastalığınız biraz azalmış gibi görünüyor bu ilacı yazdım 3 ay sonra yine gelin ve sürekli böyle devam.. Benim gibi arabası olmayan ve küçük çocuğu olanlar için çok zor oluyor sürekli git gel ve bu kadar beklemek rezillik.. :( Ayrıca bu ülkeden kurtulamıyorsunuz..
@[SeoÇalışması](userid:22137) oradan sorguladım hocam ama o tarihlerde muayene olduğumuzda hep ilaç aldık ve 20-30 ₺ aralığında ödedik genelde 7 ₺ muayene ücreti oluyor 20-30 ₺ olduğunda bende belki 2-3 tane kalmıştır diyorum ama sürekli böyle. Tekrar incelemelerini rica ettim ama 1 - 1.5 aydır cevap vermiyorlar, ben 1 - 1.5 ay sigortamı geciktirdiğimde faiz işliyor.