Merhaba daha önce hiç kelime bazlı çalışma yapılmamış Eğitim Kart kelimesinde googlede çıkmak istiyorum fakat sitemin ismiyle bile googlede arama yapsam sitem googlede çıkmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim.
Sitem : http://egitimkart.blogspot.com
Not: Lütfen hizmet satmaya çalışan kişiler yazmasın çünkü ben hicbirşey yapmasam bile benden baska bu kelime için çalışan olmadığı için en üstte olucam.
Bu arada bazı kişiler tasarımın daha iyi olabilecegini soylediler fakat site hem hızlı olsun hem de basit olsun diye bu sekilde yaptım.
Proje kapsamında yardıma muhtaclara kırtasiye yardımı yapılıyor ve her türlü aralarında teknolojiyi iyi kullanamayan veya özellikleri dusuk telefonla baglanan olabilir dusuncesiyle en minimal bu temayı bulabildim. Yine bu tarz onerdiginiz bir tema varsa tavsiye alabilirim.
Proje: belki tavsiyeleriniz şekillenebilir diye size projeden bahsedeyim.
Buyuksehir belediyesi tarafindan yardima muhtac kisilere kırtasiye yardimi yapiliyor ve alisveris yapmalari icin bir kart verildi. Ama daha yeni bir proje oldugu icin karti alanlar nerde nasil harcicaklarini bilmiyorlar. İl genelinde de belediyeyle bu yardım kapsamında anlasak çok az kişi oldugu icin nereye gitseler bu kart gecmiyor diye geri donuyorlar. Bu insanlara kırtasiyemizde kartın gectigini duyurmak istiyoruz.