lostyazilim
tr.link

Adsense otomatik reklamlar

20 Mesajlar 2.351 Okunma
acebozum
tr.link

muhendisbahadir muhendisbahadir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 2, (%100)
özellikle yasal reklam yerleştirme için çok iyi olmuş google kendi yerleştirdiği reklamlara ceza verecek değil ya hatalı yerleştirmeden :)

wmaraci
reklam

Tosa Tosa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Kurumsal Yönetim Danışmanlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 45 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
harunisk ben onuda denedim hocam 2 gün içerisinde otomatik reklam ayarı yaparken soruyor zaten manuel reklamlarınıza etkilesin gibisinden ama faydası yok. en azından şimdilik yok sanırım :) başka bir gelişme olursa yine paylaşırım

harunisk harunisk We Love Network Marketing
  • Üyelik 17.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek caemi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** I**
  • Mesajlar 674
  • Beğeniler 117 / 116
  • Ticaret 16, (%94)

Tosa adlı üyeden alıntı

harunisk ben onuda denedim hocam 2 gün içerisinde otomatik reklam ayarı yaparken soruyor zaten manuel reklamlarınıza etkilesin gibisinden ama faydası yok. en azından şimdilik yok sanırım :) başka bir gelişme olursa yine paylaşırım

Takipteyim :)

muhendisbahadir adlı üyeden alıntı

özellikle yasal reklam yerleştirme için çok iyi olmuş google kendi yerleştirdiği reklamlara ceza verecek değil ya hatalı yerleştirmeden :)

Aslında siteyi reklamlarla boğmak istemiyorum bir iki tane yazı içinde çıkıyor olsa işimi görecek hergele de... yazı içinde çıkmıyor işte... :( neyse bir kaç gün dursun deneyelim bakalım. En kötü ihtimalle manuel ayarlara döneriz.

Mfa Mfa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 986
  • Beğeniler 304 / 308
  • Ticaret 1, (%100)
Sizde de yazı içinde reklam çıkmıyor mu? Bunun sebebi nedir? Ne yaptıysam olmadı sadece 1 yazıda yazı içi reklam çıkıyor diğerlerinde reklam yok. Hep sağa sola aşağı yukarı reklam koyuyor. Bide reklam sayısını azalttigim halde reklamdan geçilmiyor site. Sayfada 8-10 reklam çıkarıyor çok fazla. Yazı içi reklam cikmamasi bizimle mi alakalı acaba?
Tosa

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 45 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
Mfa yanlış bilmiyorsam otomatik reklamlarda yazı içi reklam yazdığınız yazılara uygun reklamları algılayıp çıkarıyor olması eğer reklam veren firmalar ile yazdığınız yazı eşleşmiyorsa reklam çıkmıyordu sanırım. emin değilim yinede araştırın derim

Mfa Mfa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 986
  • Beğeniler 304 / 308
  • Ticaret 1, (%100)
Tosa hayır onunla ilgili bir durum değil. Reklam sistemi o şekilde işlemiyor zaten. Kişiselleştirilmiş reklamlar ağırlıklı bir sistem var adsensede. Yazı içinde çıkmayan reklamların header footer veya sidebarda çıkması çok çok daha mantıksız olurdu bu şekilde ama yazının içi dışında her yerde reklam çıkıyor

• Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 45 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
Mfa doğrudur hocam.bende sitemi test ettiğimde o şekilde işledi sistem o yüzden bir yerdede buna benzer bir yazı okumuştum o yüzden tam emin olamadım. otomatik reklamlar biraz kafamıza karıştıracak galiba :) bir süre

GrafAdem GrafAdem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 84 / 201
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense Güvenerek iş yapmayın arkadaşlar. Yemişim otomatik reklamını : ) En güzeli sizin Manuel olarak yerleştirdiğiniz reklamlardır.

harunisk harunisk We Love Network Marketing
  • Üyelik 17.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek caemi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** I**
  • Mesajlar 674
  • Beğeniler 117 / 116
  • Ticaret 16, (%94)

Tosa adlı üyeden alıntı

Mfa yanlış bilmiyorsam otomatik reklamlarda yazı içi reklam yazdığınız yazılara uygun reklamları algılayıp çıkarıyor olması eğer reklam veren firmalar ile yazdığınız yazı eşleşmiyorsa reklam çıkmıyordu sanırım. emin değilim yinede araştırın derim

hocam ben otomatik reklam kodlarını kadırdım ancak hala gözüküyor nedense :) bir bilgin var mı bu konu hakkında
Tosa

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 45 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
harunisk ben kaldırırken ekranda bir uyarı çıkmıştı hocam reklamların kalkması ... / ... saat arası sürer diye ama net saati hatırlamıyorum muhtemelen seninde kalkar

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al