vongoethe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
3 adet kitap siparişi verdim, 24 saat içinde kargo firmasına teslim edilecektir ibaresine aldanıp.2 gün oldu hala sipariş bekleniyor yazıyor.Sabit telefon numarasından ulaşmaya çalışıyorum arama reddedildi diyor mail atıyorum cevap vermiyorlar. Sipariş etmeden önce siteyi araştırmak aklıma bile gelmedi azçok bildiğim bir kitap sitesi olduğu için.. herneyse bugün bakayım dedim herkes isyan ediyor.Bir nebi dolandırıldım sizce nasıl bir yol izlemeliyim kime nasıl şikayet edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle siparişe dair bilgilerin bulunduğu sayfanın ekran görüntüsünü alın ve pdf ye çevirin. (Garanti olsun)
Ya da satın aldığınız an da mailinize sipariş detayı gelmiştir onu saklayın ve pdf ye çevirin. Bilgisayarınız da kayıtlı dursun.
Sipariş gönderilmezse ya da ücret iadesi olmazsa, online olarak Tüketici Hakem Heyetine başvurun. Başvuru sırasında da bu pdf dosyalarını yükleyin. Muhtemelen sizin lehinize karar verilecektir. Bu kararla ürünlerin ücretini alabilirsiniz.
Tabi bu süreçte biraz beklemeniz gerekecek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence bir karışıklık olmuş.Yıllardır alışveriş yaptığım bi site ve hiç böyle birşey yaşamadım.
vongoethe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tarafıma herhangi bir siparişiniz alındı gibi bir mail gelmedi fakat dediğiniz gibi site üzerinden sipariş bilgilerini ss olarak aldım ayrıca teşekkür ederim eksik olmayın. @VoltajKA
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
aslında bir nevi dolandırılmış olmuyorsunuz, kitapları gönderiyorlar ama dedikleri süreler içinde göndermiyorlar güvenilir bir site fakat tedarik süreci oluyor aynı sıkıntı d&r, idefix gibi sitelerde de var sipariş kargolamaları 7 günü buluyor.
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türkiye'nin en büyük kitap satış sitesi. Hatta Türkiye'nin en büyük alışveriş sitelerine bile girer. Bu durum binde 1 olabiliyor bütün firmalarda. Günde binlerce on binlerce siparişle ilgileniyorlar. Gecikmeler her zaman mümkün, bu dolandırılmak değildir. Şikayetvar a yazabilirsiniz.
Dolandırıldığınızı düşünüyorsanız savcılığa gidin suç duyurusunda bulunun, tüketici hakem heyetine başvurun, firmaya tazminat davası açın çünkü dolandırılınca böyle yapılır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kitabı temin edememişlerdir hocam bazen uzun sürüyor anlayışlı olmak lazım. Aynı konuyu 2 kere açmak yasak bu arada