Bu baya bi geliştirilebilir bir uygulama benim açımdan. Açık söyleyeyim çoğu kişinin telefonunda karekod okuyucu vb program yok :D
Şöyle yerlerde efsane şeyler çıkabilir
Konsepti olan yerlerde animasyonlu menu seçenekleri vb misal harry potter temalı bir cafede animasyonlarla destekli bir menü eski bir kitaptan seçilecek gibi felan :D
Öneride bulunuyorum sadece aklıma geldi nedense
insanlar cafeye restorana artık yemek yemeye değilde etrafı paylaşmaya ve ekstraların fotoğraflarını çekmeyi çok seviyorlar :D
Şöyle yerlerde efsane şeyler çıkabilir
Konsepti olan yerlerde animasyonlu menu seçenekleri vb misal harry potter temalı bir cafede animasyonlarla destekli bir menü eski bir kitaptan seçilecek gibi felan :D
Öneride bulunuyorum sadece aklıma geldi nedense
insanlar cafeye restorana artık yemek yemeye değilde etrafı paylaşmaya ve ekstraların fotoğraflarını çekmeyi çok seviyorlar :D
Önerileriniz için çok teşekkürler :)
Mekana özel konsept öneriniz gayet hoş, değerlendireceğiz mutlaka. Karekod okuyucu kısmında ise durumu şöyle izah edeyim:
Dileyen kullanıcı doğrudan sistem üzerinden yazılıma entegre karekodu kullanabilir yani yazılımın kendi içerisinde kare kodu mevcut. Dileyen kullanıcılar ise masada bulunan web sitesine ulaşarak yine üyelik girişi sonucunda site üzerindeki kare kod okuyucuyu kullanabilir. Şu anki kare kod okuyucumuz hem iOS hem Android hem de Windows uyumlu olarak çalışmakta.
Merhaba Demo görünüm bakma gibi bi şansımız varmı acaba ve rica etsem özelden ücretleri öğrenebilirmiyim ?
Merhaba.
Demo sağlamayı çok isterdik ancak uygulama hala tam yayına geçmediği için sizi pilot mekanımıza bekleriz.
Uygulamayı test ettiğimiz mekan bilgilerini size özel mesajla iletiyorum, misafirimiz olabilirsiniz :)
yazıyı okuyunca aklıma geldi.farzedelim bu karekodun fotosunu çekip gittiler.evden sürekli okutup okutup sipariş verilse aynı masaya sorun olmaz mı :D bir güvenlik zaaafiyeti olacagını düşünüyorum
Söylediğiniz çok doğru. Bunun önüne geçmek için konum doğrulama izni istiyoruz ve konum izni sağlamayan kullanıcıların uygulamayı kullanırken oturum açma isteklerini garsonlara iletiyoruz. Bu sayede garsonlar isteklerin gerçek olup olmadığını anlayabiliyor. Ancak tabiki geliştirilmesi gereken yönler bulunuyor. Bu konu gerçekten üzerine çok düşündüğümüz bir mesele. Eğer çözüm için bir fikriniz varsa iletmenizi çok isteriz :)
Fikrinizi çok beğendim, yatırımcı olmayı dahi düşünürüm.Tebrik ediyorum sizi
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Konuyu detaylı olarak görüşmek için size bir mesaj gönderiyorum.