Merhaba saygı değer üyeler, bu konuların bazılarını internet ortamında araştırsam da tam olarak istediğim soruların cevabına ulaşamadım. Bazılarına ulaştığım doğrudur. Ben yinede genel olarak tüm sorularımı sormam gerekir.

1. 600 VA/340 W UPS aldım. Bu UPS'yi sadece güç kaynağına bağladım. Güç kaynağı en yüksek 300 W harcıyor. Yaptığım hesaplamalara göre elektrik kesintilerinde 1-1.5 saat kadar dayanıyor. Yani doğru mu bu hesap?

2. Benim UPS alma amacım anlık elektrik kesintilerinde sistemin kendini bazen yeniden başlatması. Yani voltaj dalgalanması olabiliyor ara ara. Buna çözüm olacaktır değil mi?

3. Kullanım kılavuzunu okuduğumda 6 saatte 1 akü şarj etmekten bahsediyor. Fakat burada pek elektrikler kesilmiyor, anlık elektrik kesilmeleri olabiliyor. Yani genel olarak elektrik alacak UPS. 6 saatte 1 bilgisayarı kapatıp şarj etme durumu olmayacak değil mi?

4. Kılavuzun tamamını okudum fakat bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Yeşil ışığın yanıp sönmesi şarjın dolması ile ilgili. Fakat şarjın tam olarak dolması sonucunda nasıl bir işaret alacağım? Bunu nasıl anlarım?