Evet yanlış okumadınız. SeoMakale.Com un iç yazı ve güncel yazılar alanına yenilerini eklemeyi düşünüyorum fakat aklımda farklı sorular da var.

Bildiğiniz üzere SeoMakale.Com sadece arama motoru optimizasyonu bilgilendirme ve yardımı üzerine kurulmuş hiçbir ticari kurum/kuruluş amacı gütmemiş ve binlerce ziyaretçisine ücretsiz yardım etmiş bir SEO bloğu.

Sitemde önceden Google Doodle gibi şeyleri de paylaşıyor, günlük tekil hitimi 2k ya kadar yükseltebiliyordum. Fakat çok arkadaşımın ricası üzerine sadece SEO bilgileri vermeye devam ettim. Şuan sitemin tekil hiti 200 lerde seyrediyor. Ama bundan şikayetçi yada az gibi bir yakınma yapmıyorum çünkü SEO bloğuna girebilecek insan sayısı çok az ister istemez...

Bana da bu konuda yardım eden arkadaşlar WebMaster' ler yani sizler oluyorsunuz... O yüzden bu soruyu direk size soruyorum :) :D

Araştırılması gereken çok SEO konusu var açıkçası hepsine işten zaman ayırdıkça hataları görerek yazmaya çalışıyorum. Tıkanma durumu yok ama yenilenmeyi düşünüyorum.

Bu yüzden siteme + olarak ekleyeceğim şeyleri sizlerden öğrenmek istiyorum açıkçası. Yani Seo bloğuma NE YAPABİLİRİZ?

Aşağıdaki hizmetler yapım aşamasındadır. En kısa zamanda tamamlanacak.

+ Toplist
+ Seo Sorgulama Aracı
+ İmleme
+ Seo Soru / Sorunları

gibi hizmetleri ilerleyen zamanlarda bitirmiş olacağım. Bunun arkasından Video dersleri ekleyeceğim (Sesli, anlatımlı ve yüksek kalitede olacak).

Ekstra düşmek istediğiniz bir şey varsa fikirlerinizi almak istiyorum. Yani buyurun beyin fırtınasına :) :) :)