-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Hosting, VDS
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dosyaları ftp ye atarken doğru şekilde atıp atmadığınıza dikkat etmeniz lazım. Application klasöründeki public klasörünün içerisindeki dosyaları hostinginizde public_html (www) klasörünün içerisine atmanız gerekiyor. Geri kalan dosyalarıda public_html in içine değil public_html ile aynı dizine atmanız gerekiyor. Sonrasında server.php içerisinde "public/" ve "public/index.php" olan yeri kendinize göre düzenlemeniz lazım.
Ayrıca public içerisindeki .htaccess dosyasınıda atığınıza emin olun bilgisayarınız mac yada linux ise gizli dosyadır es geçmş olabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Madenci
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
SemihSert adlı üyeden alıntı
Dosyaları ftp ye atarken doğru şekilde atıp atmadığınıza dikkat etmeniz lazım. Application klasöründeki public klasörünün içerisindeki dosyaları hostinginizde public_html (www) klasörünün içerisine atmanız gerekiyor. Geri kalan dosyalarıda public_html in içine değil public_html ile aynı dizine atmanız gerekiyor. Sonrasında server.php içerisinde "public/" ve "public/index.php" olan yeri kendinize göre düzenlemeniz lazım.
Ayrıca public içerisindeki .htaccess dosyasınıda atığınıza emin olun bilgisayarınız mac yada linux ise gizli dosyadır es geçmş olabilirsiniz.
bilgiler için teşekkürler deneyip olumlu ve olumsuz geri dönüş yapacağım hocam. :)
metin2pvp.co
Metin2 PVP Serverlar 2026
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Hosting, VDS
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Madenci
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
SemihSert Call to a member function has() on null böyle bir hata verdi hocam
metin2pvp.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Madenci
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kurulumu tamamladım fakat yine bir sorunla karşı karşıyayım gameport scripte giantbomb apisi ile oyun çekiyorum fakat resimleri siteye çekemiyorum yardım edebilecek olan varsa yazabilir mi?
metin2pvp.co