YazilimTeknoloji adlı üyeden alıntı
HostLAB 1. si cronları cpanel plesk vs uzerinden bağlamayıp dışarıdan cron bağlıyorlar2. si madem kasma donma yapar diyorsunuz neden resellerden bahsediyorsunuz halen arkadaşa mesela zaten inode kısıtlı + inodeyi geçtim onuda çözdün cpu tuketio en ufak birşeyde dire kapatıonuz. saldırı gelmiyen siteye saldırı gelio deyip susbend ediyonuz anlamadım ne yapmaya calıstıgınızı.
3. ise sizden benim zaten resellerim varki bu konuşma cesaretini buluyorum hatta c6 da suanda enson açtıgınız sunucu sözde :) hepsi birbirinden beter kusura bakmayında görünen köy klavuz istemiyor malesef.
Merhaba,
1. olarak cron'ları nasıl kullandığınız önemli değildir, cron işlemi çalıştığı sırada siteniz her türlü kaynak tüketecektir.
2. olarak reseller hizmetinde Inode limiti ve CPU limiti gibi paylaşımlı hosting hizmetlerinde bulunması gereken limitler mevcuttur, bu limitleri istemeyen kullanıcılarımız için de VDS paketlerimiz mevcuttur. Tercih müşterilerimize aittir, eğer siteleriniz için tanımlanan CPU vb. kaynaklar yetersiz geliyorsa VDS paketlerini tercih etmelisiniz.
3. ve son olarak da hizmetinizden memnun değilseniz iade için destek talebi gönderebilirsiniz. Biz hizmetlerimizin arkasındayız ve müşterilerimizin yanındayız.
Konuya tarafımızca tekrar yorum yapılmayacaktır.