-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Genelde yeni başlayanlar çok paylaştıkları için bu şekilde görülüyor olabilir. Kimse kazanmıyor demek çok doğru olmaz. Mesela benim kazanmak gibi bir amacım yok. Uğraşmayı ve uğraştıkça öğrenmeyi seviyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
Sosyolog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevaplar için teşekkür ederim. Anladığım kadarı ile işi bilenler para kazanıyor bilmeyenler de onlar kadar kazanmaya uğraşıyor :)
Benim de kendi yazılarımı paylaştığım bir bloğum var. Para kazanma derdim yok buraya da öğrenmek için arada uğruyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok para kazandığım an foruma dahada uğramam Ferrari reklamları televizyonlarda dönmüyor çünkü ferrari müşterisi televizyon izlemez klişesi gibi kazanan adam işine odaklanıyor gelirini artırmanın yolunu bir şekilde buluyor burda hangi kategori kazandırır, 5000 liraya ne yatırım yapılır , adsensem sonunda onaylandı vs. gibi konular açmıyor
3 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
Sosyolog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim günlük hit bazen 1000 buluyor. Ama Adsense baktığım zaman en fazla 3 lira kazanıyorum.
Gerçi ben konu seçimi yaparken ne para kazandırır diye değil de canım ne isterse onu yazıyorum. Onun da etkisi olabilir.
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çünkü sürekli deniyoruz, bir umut :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Elektronik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam işte tamda bu yüzden kimse kazanamıyor. Kim ne derse desin hangi sektöre bakarsaniz bakın gereksiz yarıda kalan bir çok site var sırf bu yüzden birşeyler kazanmak çok zorlaştı sektör bu yüzden berbat durumda. Gerçekten uğraşan ayda 10 k kazananları biliyorum. Fkt hevesle açanlar yüzünden sektörler bitiyor.
Kendi tavsiyem; kazanmiyorsa vazgctiyse kapatsın siteleri internette gereksiz bilgi kirliliği yapmaya gerek yok. Yapana saygım var tabikide fkt fikrim budur.