Hiç mail atmadan da açabiliyorlar diye biliyorum. Mail ile uyarmak insiyatif dahilinde olabilir. İyice araştırmanızı öneririm.
Mail göndermek daha doğrusu sizi uyarmak gibi bir zorunlulukları yok. Zaten işleyişe bakacak olursak her şey ortada; Suç olduğunu bilmiyordum demek sizi suçsuz yapmaz.
Bilgileriniz ulaşılır durumda ise mahkemelik olma şansınız çok yüksek başıma geldiği için biliyorum. Sunucu ve domain yurt dışı olup domain bilgileri gizli sunucu ip'si de cloudflare ile gölgelenmiş olur ise mail yoluyla çözmeyi tercih ederler. Her 2 durumda da mail atarlar fakat ilk durumda mail atmalarına rağmen gidip mahkemeye verme gibi bir durumları olabiliyor.
Bu konuda her zaman söylüyorum, *** forumlarında uyarı maili gelmeden dava edilen bir arkadaş mevcut; araştırın, bilgilenin.
Bana kalırsa hiç film sitesi işlerine girmeyin
Hem yasal değil, hem artık demode bir piyasa oldu (demodeden kastım her önüne gelen film sitesi açtı ve artık belli başlı oturmuş siteler var. Onlardan başka sitelere girilmez.), hem de para falan kazanamazsiniz. Ha illaki açacam dersenlz yerli film koymazsaniz, whois bilgileriniz gizli olursa ve sunucu lokasyonu yurt dışı olursa sıkıntı çıkmaz. Ama bu işler belli olmuyor işte, bir gün bir yasa çıkarırlar başınıza belayı alabilirsiniz.
Hem yasal değil, hem artık demode bir piyasa oldu (demodeden kastım her önüne gelen film sitesi açtı ve artık belli başlı oturmuş siteler var. Onlardan başka sitelere girilmez.), hem de para falan kazanamazsiniz. Ha illaki açacam dersenlz yerli film koymazsaniz, whois bilgileriniz gizli olursa ve sunucu lokasyonu yurt dışı olursa sıkıntı çıkmaz. Ama bu işler belli olmuyor işte, bir gün bir yasa çıkarırlar başınıza belayı alabilirsiniz.
Hepinize teker teker teşekür ederim. emreyavsan doğru söylüyorsunuz hocam bilindik siteler haricinde kolay kolay girmezler benim açacağım siteye. Dava işlerinden korktuğum için açmamaya karar verdim.