-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Açıkçası internette olmayan SEO tekniklerini çok merak ettim doğrusu. 150-200 sitenin seo sunu bilinen yöntemlerle yapmak imkansız. Bildiğimiz seo teknikleri çok çok zahmetli ve çok uğraştırıcı bizler 1 er 2 şer sitenin seo suyla başa çıkamazken siz 150- 200 siteye nasıl oluyor d seo uyguluyorsunuz hakikaten merak ettim. Anlatamam demişsiniz peki nasıl öğreneceğimize dair çok çok uzak bile ip ucu yok mu :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
İşinin amelesi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Re-Write da kopya içerik değildir ee ne yapıcaz şimdi :)
Parayla yazdırılan hiçbir içerik de özgün olamaz, doğal değildir bir kere.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Arkadaş haklı bir site var adamlar 6-7 yıldır internetteki teknoloji haberlerini kendi bloglarında yayınlıyorlar onlarca üyesi takipçisi var . Aynı site adsensede kullanıyor senelerdir ne google ne de adsense adamı banlamıyor ya da ceza vermiyor. Evet özgün içerik iyidir ben de forumda makale alıyorum ya da vaktim çok olduğunda kendim yazıp satıyorum ama özgün içeriği google için değil site kalitemi yükseltmek için yayınlıyorum. Özgün içerik şehir efsanesi gibi webmaster dünyasında dolaşıyor ama bakıyorsun kopya içerikle adamlar birinci sıradan inmiyor. Önceden bende çok inanırdım özgün içeriğin önemli olduğuna ama böyle senelerdir kopya içerik ile para kazanan adamları görünce inancım kalmadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Katılmıyorum özgün içerik gerçekten de önemlidir hocam. Google şu anda dalgalanmalar yaşatıyor fakat elbette bu da bir süre sonra duracaktır. Ben de sitemi ilk açtığım zaman full copy/paste 100-120 konudan günlük 300+ tekil alıyordum fakat özgün içeriğe geçtim hitim düştü. o yazılar hala duruyor fakat o kadar hit gelmiyor buradan bakınca haklısınız fakat bu dalgalanmalar biterse ayakta kalanlar özgün olanlar olacaktır emin olabilirsiniz. Ayrıca eğer copy/paste bir siteniz varsa sürekli takipçiniz olmaz veya Google'da bir aramada sitenize girince daha önce başka bir sitede aynı içeriği gördüğü için ziyaretçi sitenizden derhal çıkar. Ben hitim düşse de özgün içerikte ısrar edeceğim elbet hakeden hakkını alır. Ben seo uzmanı vs. değilim bunlar kişisel görüşlerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.