Merhaba Arkadaşlar


Daha önce E-Ticaret İşine Gireceğimizi Bunun İçin Bir Alt Yapı Hazırladığımızı Söylemiştim.

Biraz İlerlemeler Kaydettik.

Takıldığım Bazı Konular Var. Aslında Bu Noktada Sermayeyi Karşılayan Arkadaşla Zıt Olduğumuz Bazı Noktalar da Var. Ama Şimdi Onu Konuşmak İstemiyorum.

Öğrenmek İstediğim Konu Teknoloji Ürünlerinde (Cep Telefonu ve Aksesuarları, Tablet ve Aksesuarları vb.) Güvenilir Olan Dropship Firmalarını Araştırıyorum Ama Bir Türlü Karar Veremedim.

Şuan Sadece Mağaza Açarak Bir Takım İlerlemeler Kaydediyoruz. Bunun Yanında İnstagram Hesabı Üzerinden Devam Edeceğiz.

Web Sitesini Belirli Bir Aşamaya Geldikten Sonra Aktif Hale Getireceğiz.

Haliyle Sanal Mağazıcılık Yapacağımız İçin Pazar Yerlerine Tek Tek Ürün Girmek Baya Sıkıntılı. Stok Yapma Konusunda Sıkıntı Yok. Ancak Benim Amacım Daha Hızlı Verim Almak. Bunun İçin de "Ne Kadar Çok Ürün Listesi Oluşturursak O Kadar Hızlı ve Çok Satış Yaparız" Düşüncesi ile Hareket Etmek.

Bunun Yanı Sıra Bize Geliş Fiyatına Bakıyorum, Aynı Ürünün Pazar Yerlerindeki Fiyatlarına Bakıyorum, Karşılaştırmalar Yapıyorum, Kargo+KDV+Komisyon Derken Bizim Fiyatlar Diğerlerinden Yüksek Çıkıyor.

Bunun da Önüne Geçebilmek İçin, Dropship Formülünün Bizim İçin En Azından Başlangıç Aşamasında Daha Faydalı ve Hızlı Sonuç Vereceğine İnanıyorum!

Ancak; O Konuda da Yaptığım Araştırmalarda Bir Takım Güven Sorunlarının Olduğunu Öğrendim.

Örneğin; Farklı Ürün Gönderimi Olabiliyor. İnsanların Seçtiklerinin Yerine Benzer Ürün Gönderebiliyorlar. Kargolama Geç Yapılıyor vs.

Bu Konuda Tecrübe Sahibi Arkadaşlardan Yardımcı Olmalarını Rica Ediyorum.

Biraz Uzattım Farkındayım Ama Yine de Kendimi İfade Ederek Sorularıma Cevap Almak İstiyorum.

Şimdiden Teşekkür Eder İyi Çalışmalar Dilerim.