igunayCOM

Merhaba; dropshoping için maalesef olumlu bahsedemeyeceğim size nedenini aşağıda belirtiyorum.

-Bu sisteme üzerinden hareket etmeniz için öncelikle normal seviyede ingilizce bilmeniz şart en azından ürünleri sipariş edebilecek ve iade işlemleri hakkında bilgi sahibi olacak kadar.
-Yapacağınız sistemi web siteniz ile entegreli yapmanız gerekiyor bu şekilde olası bir fiyat artışı veya azalışında herhangi bir problem yaşamazsınız. Bunu yapma imkanınız yoksa manuel olarak sürekli takip etmeniz gerekecek.
-Belirttiğiniz gibi en önemli konu burda ürünün satın alınacağı mağaza burada ürünleri alacağınız mağazanın durumunu ve güvenirliğini iyi analiz etmeniz gerekiyor.
-Mevcut sistemin çalışması için yabancı ülkelere yapacağınızı düşünüyorum bu yüzden tüm ödeme işlemlerini yapmanız lazım. Buradaki en önemli nokta avrupa ülkelerinin çoğu paypal kullanması ve ülkemiz içinde bu sorun yaşatmaktadır.
-Tüm alt yapı ve ödeme işlemlerini hallettiyseniz şimdi reklam vermeye gelecek burada da mevcut reklamları tl bazında yapacağınız için bu işleri yapan çok insan var ve bunlar dolar bazında daha fazla reklam geliri elde etmektedir bu yüzden mevcut ilk reklamlarınızı yüksek bir ücret ile çıkışı sağlanmalıdır.

Bunları başarılı şekilde hallederseniz sizden alası yok. Ama belirttiğim gibi zorlu bir süreç ve ticaret olayında önce maddi kayıp yaşanıyor bunu göz önüne alırsanız problem olmayacaktır.