-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Guzellik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzellik salonumuzun websitesi için bugüne kadar birçok kişiden yüklü ücretlerle seo çalışmaları aldım hiç biri istediğim sonuçları verememişti. Ödeme yapana kadar boş vaadler verip sonrasında google güncelleme geldi bizle alakası yok gibi şeyler söyleyip geçiştirmişlerdi. 2 ay önce bu arkadaşla çalışmaya başladık en önemli anahtar kelimemiz 5. sayfadan ilk sayfaya geldi. Gerçekten çok çok teşekkürler. İşine ve müsteriye olan saygısı takdire değer. Gece 2 de bile ulaşılabiliyor saçma sorularımıza bıkmadan usanmadan cevap veriyor. Diğer kelimelerimiz içinde bugün tekrar anlaştık başladık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mehmet kardeşime 2 ay önce 8 ayrı sitem için uzman paket çalışması rica ettim. 7 sitem ilk sayfalarda 4 ve 6 sıralara çıktı. zor kelimede ki bir sitem ise yükselmeye devam ediyor. kendisinden yine çalışma yapmasını istedim. harika bir iş çıkarıyor. Aldığınız çalışmanın karşılığı kısa sürede kendini belli ediyor. ayrıca çok ilgili ve alakalı bir arkadaş. çalışmalarını takip ediyor ve sorunlarınızla ilgilenip elinden geleni yapıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
15 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu hafta sitem parcaesyanakliye.org sipariş verdik inşallah siteye faydalı olur.
Evden eve nakliyat
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba hocam ileriye dönük bir proje için kendime güzel bir domain aldım seyahattravel.com bu site için nasıl bir çalışma yapabiliriz.Editörle anlaşıldı.Sitenin teması,başlığı,açıklaması,anahtar kelimesi için sizden hizmet almak istiyorum.Skype den yazdım ama kapalısınız.
otoexper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
oto expertiz
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
kesinlikle öneririm bugune kadar hiç yanılmadım. çok çalışma yaptık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlgili bir arkadaş, seo hizmeti satın aldım, rapor ve geri bildirim bekliyorum. İlerleyen zamanlarda site sıralamasında meydana gelecek değişiklikleri buradan bildireceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Referans amaçlı ufak bir çalışma rica edebilirmiyim hocam ?
Bedava Parfüm Burada => https://bedavanumune.net/
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çilingirlik
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha önceden de çalıştığım bir arkadaştır. Yeni paket alınmış ve anlaşılmıştır, şimdiden kolay gelsin.