-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İyi akşamlar arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum gibi hangi VPN servisini tercih ediyorsunuz nedenleriyle birlikte yazar mısınız? Ayrıca kendi vpn servisinizi mi kuruyorsunuz ve VPN'e izin veren yerli hosting firmaları var mı? (ayrıca log tutmayan) Son olarak siz neden VPN kullanmayı tercih ediyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dericilik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Log icn vpn değil proxy tavsiye ederim
Öneri proxy 911$vpn japonmu chin ne yapımı proxy de tartışılmaz tamamen elit tamamen priv en yüksek proxy sağlıyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarımı
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yurtdışında birden fazla lokasyonda VPS paketim var.
hepsinde vpn server kurulu durumda. Canım hangisini isterse onu kullaniyorum.
Hosting amaçlı olarak da kullandığım için bana ekstra maliyeti yok. Yöneten ben olduğum için arkamdan iş çevriliyor mu korkum yok.
Neden kullanıyorum? Çünkü Türkiyede yaşıyorum, kişisel mahremiyetime önem veriyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Benim VPN kullanma amacım daha çok ISP açısından gizliliğimi artırmak, kendi sunucularıma ve admin sayfalarıma sadece kendi VPN'min barındığı IP adresi üzerinden erişebilir yapmak idi. Kısacası kendimce daha güvenli bir internet ortamı oluşturmak...
Veya dünya genelinde kimileri Amerika'da özellikle ismini tam hatırlamasam da Amazon Prime gibi içeriklere ulaşabilmek adına kullanıyor. Veya sadece belirli ülkelerden erişimin izin verildiği içeriklere ulaşmak da diyebiliriz. Çinliler yine kendi ülkelerinden pek çok engelin bulunduğu sosyal medya sitelerine ulaşmak için kullanıyorlar.
Yasaların kabul etmeyeceği, çeşitli cezalara maruz kalabileceğiniz illegal aktiviteler yapıyorsanız zaten VPN sizi korumaz, çok zor.
Bunun dışında boşu boşuna ücretli VPN kullanmanıza gerek yok. Kendi sunucunuzu kurduğunuzda zaten aylık 2.5 dolar gibi bir masraf ile gereksiz maliyetten kurtulabilirsiniz. Ayrıca son zamanlarda yaygınlaşan Cloudflare WARP hizmeti var ve ücretsiz. Henüz yavaş ve hazır olmasa bile ilerisi için umut vaadediyor. Masaüstü sürümleri yolda.