AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

Newspaper ile birlikte gelen eklentiler arasında "tagDiv Speed Booster" mevcut. Onunla bir deneyin. Olmazsa css ve js'leri sıkıştırın. Kullanılmayan görsel boyutlandırmalarını ayarlardan kapatın, kapattıktan sonra image optimizer ile görselleri komple revize edin, kullanmadığınız tüm dosyaları ftp'den silin ve gereksiz çağrıları header ve footer'dan temizleyin.


Merhaba, öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. Dediğiniz eklentiyi tema eklentileri tarafında bulamıyorum. Litespeed eklentisinin ayarlarında da her şey açık. Görsel boyutlandırmalarını nasıl ve nerden kapatacağım? FTP temizliğimi yaptım. Daha fazla ne yapacağımı bilemedim açıkçası.

enerjiveguc adlı üyeden alıntı

Gereksiz bir çok yönlendirme görünüyor. yandex.ru ya giden yönlendirmeleri bir kontrol edin ve yapabilirseniz js dosyalarının minimalize etmenin yoluna bakın.

Rapor


Merhabalar, öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. Yandex ile ilgili sadece Metrica kodu vardı, onu da sildim. Yukarıda da belirttiğim gibi Litespeed Cache ayarlarında bütün optimizasyonları açık bıraktım, daha fazla öneriniz olursa lütfen belirtin.