Oooowww siten çok <3 güzelmiş! Tebrik ediyorum! Böyle bir beyinden beklerdim! MaşaALLAH; tebrik ederim gerçekten, benimki şakaya şaka ile karşılık vermenin yanında, beyne atıfta bulunmuş oldum iyi oldu. Bravo; siteniz çok iyi; inşaALLAH daha iyi projeler eklenip, iyi yerlere gelir; bir başkası yapamaz, bunu da siz başarabilirsiniz; hayal gücü ve üretim; böyle güzel projeler lazım inşaAllah hayrlı işlerde bulunursunuz en kısa sürede, düşünen, hayal eden beyinler proje üretiminde gecikip, attıklarını 12'den vurabilirler! Helal olsun derim! MaşaAllah Allah (c.c) razı olsun kardeşim. Jet Adam üzerine bir fikir madem ki böyle renkli bir temaya sahibiz, bu fikir gerçek olsun isterdim; günümüzde iletişim önemli ve bir o kadar da kalabalıklaştı buralar; Jet Adam.com burayı kullanacak kişiyi, kalabalıkların arasında büyüklere eriştirebilir. Burayı kullanarak bir insan; iç işleri bakanı'na sesini duyurabilir, bir gazeteciye sesini diğer sosyal medyadaki kalabalıkların arasından sıyrılmasını sağlayıp duyurabilir; bunun çalışmasını yapın bakalım; kap projeyi hadi hayrlısı olsun; tebrik ederim; inşaAllah olur! Kaçırmamalıyız bu fırsatı bana göre, Allah (c.c)'a emanet, hayrlı işleriniz olsun inşaAllah. Besmele ile başlayıp, araştırırsak bence bu hayal de bir gün gerçek olabilir; neden olmasın ki? Gerçekte uçan JetPack'lar çıktı; sanalda daha kolay; sadece gereken; birkaç ya da gerekirse bayağı bir yazılımcıyla toplantı hâlinde olacak şekilde irtibata geçmek... Melek yatırımcı bile aranabilinir; bence buraya üye olup, bundan yaralanmak isteyen sayısı çok olacaktır; ancak İstanbul gibi düşünelim ve kalabalık arttıkça trafik yavaşlayabilir, önemli olan trafiği yarmaktır ve hızlı bir şekilde diğerlerini geçip, ulaşabilmektir; trafik arttıkça bereket de artacaktır tabi bu da asla unutulmamalı.
Benim için bu kadar uğraşıp yazdığınız için çok teşekkür ederim, demek istediginiz şeyi çok iyi anladım büyükler ve küçükleri bir araya getirme fikri gerçekten muhteşem bunu dikkate alacağım.