nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
the senlik bir sıkıntı yok, Alan adlarınız gayet güzel. Tabi ki com daha otoriter duruyor ama son zamanlarda domain AÇLIĞI var. Bilende bilmeyende domain alıp satmaya başlıyor. Bu konuda CAHİL Webmaster çok. Bu ilerleyen günlerde dahada çoğalacak, İnşallah satarsınız. satmasanızda kalsın yıllansın şarap misali.
1 kişi bu mesajı beğendi.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
the
Mekatronik.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
viarequal adlı üyeden alıntı
Hocam ben bugün elimde olan 6 adet alan adını , toplamda 125 TL ye sattım . Totalde 150-160 TL civarı vermiştim. Geneli de projelikti alan adlarının . Şu an her alanda olduğu gibi alan adı alım-satım alanında da bir bitmişlik var. Elimde hyu2.com , 2lib.com , x-ay.com , niik.net vs kısa alan adları olmasına rağmen gelen teklifler 50 TL , 100 TL . Maalesef durum bu . Sedo.com alanadlari.com , alanaditicaret.com gibi sitelerde satmayı deneyebilirsiniz.
Konudan bağımsız olarak Çanakkale'nin neresindensiniz ? :)
Evet kötü bir durum maalesef :( Bu arada sizi ***'da gördüm sanki :) Lapseki'de yaşıyorum. Liseyi merkezde okudum. Siz neredensiniz?
Teşekkürler :laugh:
Brandt adlı üyeden alıntı
üzgünüm ama web sitelerinin sayisi gun gectikce azaliyor mobilin on planda olmasindan dolayi.. su an boyleyse 10 sene sonra dusunemiyorum.
O konuda pek bilgim yok maalesef tahminde bulunmuştum. Tam tersi de olabilir evet.
nokta adlı üyeden alıntı
the senlik bir sıkıntı yok, Alan adlarınız gayet güzel. Tabi ki com daha otoriter duruyor ama son zamanlarda domain AÇLIĞI var. Bilende bilmeyende domain alıp satmaya başlıyor. Bu konuda CAHİL Webmaster çok. Bu ilerleyen günlerde dahada çoğalacak, İnşallah satarsınız. satmasanızda kalsın yıllansın şarap misali.
Teşekkürler hocam bekliyorum bakalım.
Mekatronik.net - Haber.red - Begeni.net - sms onay
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Webmaster forumlarında domain satılamıyor artık. Milletin umudu yok çünkü
1 kişi bu mesajı beğendi.
the
Mekatronik.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
serdar38 Evet maalesef öyle, adsense gelirleri çok düşük türkiye için
the
Mekatronik.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En iyisi hocam :) Çok güzel projelik ingilizce domainler var ama satılabilecek güzel yer bulmak lazım.