viarequal adlı üyeden alıntı

Hocam ben bugün elimde olan 6 adet alan adını , toplamda 125 TL ye sattım . Totalde 150-160 TL civarı vermiştim. Geneli de projelikti alan adlarının . Şu an her alanda olduğu gibi alan adı alım-satım alanında da bir bitmişlik var. Elimde hyu2.com , 2lib.com , x-ay.com , niik.net vs kısa alan adları olmasına rağmen gelen teklifler 50 TL , 100 TL . Maalesef durum bu . Sedo.com alanadlari.com , alanaditicaret.com gibi sitelerde satmayı deneyebilirsiniz.

Konudan bağımsız olarak Çanakkale'nin neresindensiniz ? :)


Evet kötü bir durum maalesef :( Bu arada sizi ***'da gördüm sanki :) Lapseki'de yaşıyorum. Liseyi merkezde okudum. Siz neredensiniz?

darknov4 adlı üyeden alıntı

Bence en jeneriği kullanıcı adınız


Teşekkürler :laugh:

Brandt adlı üyeden alıntı

üzgünüm ama web sitelerinin sayisi gun gectikce azaliyor mobilin on planda olmasindan dolayi.. su an boyleyse 10 sene sonra dusunemiyorum.


O konuda pek bilgim yok maalesef tahminde bulunmuştum. Tam tersi de olabilir evet.

nokta adlı üyeden alıntı

the senlik bir sıkıntı yok, Alan adlarınız gayet güzel. Tabi ki com daha otoriter duruyor ama son zamanlarda domain AÇLIĞI var. Bilende bilmeyende domain alıp satmaya başlıyor. Bu konuda CAHİL Webmaster çok. Bu ilerleyen günlerde dahada çoğalacak, İnşallah satarsınız. satmasanızda kalsın yıllansın şarap misali.


Teşekkürler hocam bekliyorum bakalım.