PoineTR ; Aracın ismi TOGG değil.İsim olarak ne verileceğini belli olmadığı için aracın ismi şuanlık bu.
Genel olarak yazmak istediğim ise aşağıda sıraladım.Belki saçmalamış olabilir ama yazmak istedim.
Şimdi deniliyor ki ;
-Arabanın çizimini İtalyan'lar yapmış bunun neresi yerli.
-Gösterge paneli, araç kontak kısmı vs. İngilizce bunun neresi yerli.
-Şu parçası, bu parçası Türkiye'de üretilmiyor şuradan ithal ediliyor bunun neresi yerli vs. vs.
Birazcık araştırın, bakının birşeyler yapın hemen Türkiye'de yapılan şeyleri yerli ve milli değil demeyin.
Öncelikle Mercedes gibi dünya markası Alman arabası sadece Alman dili üzerine mi üretilmiş, sonrasın da Mercedes tasarımcıları içinde Türk Tasarımcı var Mert Günak araştırmak isteyen araştırabilir veya ne bilim tüm parçaları Almanya'da mı üretiliyor.Biraz araştırın sonra çamur atın.Şuan ki hükümeti sevmiyor olabilirsiniz siyasi düşüncelerimize herkesin saygısı olması lazım ama şuan ki hükümet yapıyor diye yok şurası böyle burası şöyle demeyin.Koskoca Dünya devi dediğimiz Alman markası bile birçok parçası veya tasarımcı farklı ülkelerden.
Arabanın İngilizce olması çok normal bir durum sonuçta bunu Dünya pazarına çıkartacaksınız.Çizimi tamam İtalyan'lar tarafından yapılmış olabilir bunun belki bilmediğimiz sebepleri olabilir bunun için birşey diyemiyorum.