MMG adlı üyeden alıntı

yerli otomobil diye tutturanlara soruyorum yanlış anlamayın bilgilendirin beni bu otomobilin hangi parçası yerli ?

En önemli parçası bataryadan tut %56 oranında yerli.

Şuan alman firmaları dahil çoğu firma tasarımları italyanlardan almakta bu firma yıllardır işi olan bir firma. Çinlilerin şu otomobili falan diyen bir sürü insan görüyorum zaten o tasarımda bu firmaya ait? Mantık basit herkesin az çok bilgisi olduğu için bu konudan örnek vereceğim.

1 futbol takımı başarılı olabilmek için ne yapıyor gerekirse bonservisini ödeyerek yabancı oyuncu alıyor. Messi ispanyol mu? Barcelona şampiyon olunca arjantinin hanesine mi yazılıyor? Manchaster Cityde kaç ingiliz var? Otomotiv sektöründe de oyunu kazanabilmek için transfer yapmak şart.

Mercedes, audi ve bmw de çalışanların hepsi alman mühendis mi ? tasarımı sadece kendileri mi yapıyor? Fransızlar almanlardan motor alınca sorun olmuyor ama...

Tamamen boş boş konuşup, yalnızca konuşmak için konuşuluyor %100 yerlide olsa kesin çamur atacak bir yer bulunurdu. Bu mevzuyu siyasete dökmeye çalışmakta acizliktir.