Kimsiniz bilmem ama derdin sıkıntın olduğunda maddi yardimim olmayabilir ama Yardımlaşma veya dertlesmek adına bana yazabilirsin.Dinimiz bize bunu emrediyor zaten.
Çok teşekkür ederim hocam, herhangi bir dini benimsemiyorum ama siz de dilediğiniz zaman dilediğiniz konuda ulaşabilirsiniz. Çok sağolun.
Genç yaşta zorluklar yaşayan kişiler çabuk olgunlaşır. Bu durum bazı iyi özellikler yükler insana, bazı sıkıntılar da verir. Hayat bir şekilde devam ediyor. Ne kadar kötü hissetsen de kendini, şu an için sahip olduğun kişileri düşün ve onlar için güçlü kal. Hayat yaşanılan her şeye rağmen güzel. Hayattan keyif almaya bak. Yoksa para,pul,arkadaşlık; hiç birisinin bir anlamı olmaz.
Bu düşünceye kapıldığımda; Ya tamam ya devam diyorum. Tamam diyemiyorum annem var. Mecburen devam diyip yeni işler, yeni uğraşlar bla bla devam ediyorum bir şekilde. Gerçekten bugüne kadar keyif almadığım işin içinde para kazanma kaygısıyla olmadım hiç ama yine de bir değeri yok gibi, şey modundayım ; arkadaşlarla bir yere mi gidicez “amaan gidip napıcam” / yeni bir yatırım mı yapılıcak “amaan yapıp napıcam” / para mı? “kazanıp napıcam ya” her şeye “olmasa da olur” gözüyle bakıyorum.