-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yakınında aras şube yok mu ?
MH'yle, maile filan uğraşıyorsun?
Sisteme teslim edildi diye girilmediyse, git aldığını iade et.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben aradım ve kargo takip numarası istediler bunu şube ilede görüşmeli dedi. Kargo takip numarasını söyleyin gerekli işlemleri yaparız dediler.
Aras kargoya nasıl bağlandım: Aras kargoyu ararken hiç bir şeye basmadım en sonda müşteri hizmetlerine bağlanmak için bekleyin dedi bekledim ve bağlandı.
Eğer özelden kargo numarasını gönderirseniz tekrardan arayabilirim ama kendiniz aramanız detayları görüşmeniz en iyi yol olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Vergi dairesinden sonuç alamadım. Bana sorduğu sorular şu ; Ne aldın. Test kitabi dedim. Bana söylediği şey 1 tane mi aldın dedi. Evet diyince başladı analtmaya benim kızımda var oda 1 kitap değil 7-8 kitap alıyor boylelikle kargo üçreti odemiyor falan dedi. Ben diyorum ki faturaya itiraz edicem kadın anlatıyor bizlik bir durum yok 8 kitap alsaydın arkadaşlarinla konşsaydın onlarla birlikte alsaydın ücret ödemezdin diyor. Diyorum ki ücret zaten odemedim bilgim yoktu sonradan fatura kesmisler hala aynı şeyleri anlatıyor. En son içimden dedim sizi buraya koyanın.... Fatura itiraz edicem diyorum kadın hala kızını anlatıyor diyor o da test çozüyor falan.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kargoya gidin direk uğraşmayın neden farklı yollara başvuruyorsunuz ki anlamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Postacı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ödemezseniz bir sorun olmaz teslim edildiği gün açık çıkmıştır kendi cebimden koymuştur kasaya sizden almaya çalışıyor kendi vicdanınıza kalmış eğer ödeyebilecek durumunuz varsa ödeyin bence zaten 2 kuruşa çalışıyorlar