Vergi dairesinden sonuç alamadım. Bana sorduğu sorular şu ; Ne aldın. Test kitabi dedim. Bana söylediği şey 1 tane mi aldın dedi. Evet diyince başladı analtmaya benim kızımda var oda 1 kitap değil 7-8 kitap alıyor boylelikle kargo üçreti odemiyor falan dedi. Ben diyorum ki faturaya itiraz edicem kadın anlatıyor bizlik bir durum yok 8 kitap alsaydın arkadaşlarinla konşsaydın onlarla birlikte alsaydın ücret ödemezdin diyor. Diyorum ki ücret zaten odemedim bilgim yoktu sonradan fatura kesmisler hala aynı şeyleri anlatıyor. En son içimden dedim sizi buraya koyanın.... Fatura itiraz edicem diyorum kadın hala kızını anlatıyor diyor o da test çozüyor falan.
Vergi dairesindekilere bir şey anlatamazsın, orada çalışanlar eğitilmezler laftan da anlamazlar. Tanıdık bir daire başkanı falan bulup direk telefonla müdürlerini aratmadığın sürece sürünürsün orada.
Ayrıca faturayı ödeme konu kapandı bitti gitti, gitsin icra başlatsınlar tuttukları ile kalırlar sen niye bu kadar uğraşıyorsun ki boşver
Yüksek ihtimal kargonu aldığın gün kasada açık çıktı, onuda size yaslamaya çalışıyor bunlar.
dipnot: Naylon fatura kesiliyor diye şikayet edebilirsiniz.