-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Veri merkezi yönetimi
-
-
Ad Soyad
U** I**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhabalar 4 5 gun once hesabıma 20bin tl yatırdım buraya kadar hersey normal 20bintl yatırmadan once 41 bin tl daha vardı toplamda 61 bin kusur net bi bakiyem vardı.
Sonra eve gittim :) su alayım dedim kartı verdim aman ne goreyim hesap müsait digil bende halla halla soyuldukmu ne oldu dedim cebimden odedim gittm hemen eve bi girdim mobilden bankacılıg atak hesap bloke.
bankayı arıyorum :) nedeni bilmiyoruz suistimal birimi mevzuat birimi incelemeye aldı diyor neden diyorum nedeni 7gun sonra diycez diyor :confused:
İşin ilginc tarafi genel merkezi arıyorum biz goremiyoruz diyor cok bi baglantı kopuklugu mevcut :) Sizlerinde basina gelen varsa neler yaptılar nasıl actırdılar bu konu Hakkında bilgisi Olan varsa paylasırsa cok sevinirim.
Hem diyer arkadslarımız da basına gelirse ogrenmis olur.
Not: Bddk ya sikayet talebi actım cimer uzerinden Bankaya Yazı gondermiş.
Şubeye gittim durumu bildirdim yinede yok.
buyuk iht benim tahmimim boyle birsey ayptılarsa 1ay icinde 50-60 bin tl arası islem yaptıgım icin sanırım suistimal den.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam kyk borcunuz varmı ondan dolayı bir anda herkesin banka hesaplarına bloke koyabiliyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Veri merkezi yönetimi
-
-
Ad Soyad
U** I**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
onuda eklemeyi unuttum hicbir sekilde kyk e-haciz vergi borcu yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Faturasız bir şekilde birden hesaba 20K para girişi maliye tarafından bile incelenir hocam aman hakkınızı yedirmeyin, şu dönemlerde pipetle para çekiyolar vatandaştan.
3 kişi bu mesajı beğendi.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
VeliaNet anladım hocam en azından maliyeye düşmemiş buna sevinmelisiniz diye düşünüyorum. Umarım en yakın zamanda paranız hesabınıza geçer. Ama irdelenmesi gereken şey her böyle yüklü para geldiğinde bloke yapıp inceleyecekler mi? Bunu mutlaka sorun hocam, eğer böyle olacaksa da kullanmayın bence bankayı. Varlık içinde yokluk çekmeye gerek yok.
Kolay gelsin hocam tekrardan geçmiş olsun.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bankalar likitide sıkıştığı zamanlarda böyle şeyler yapıp zaman aşımı sürelerini son haddine kadar kullanabiliyorlar. kardeşim dava açtı faizleri ile birlikte aldı , normal hesap bloke falan yok parayı çekmek istiyorsun yok , orada bir kaç kişi daha aynı derdi varmış anlattığı kadarı ile faizlerini falan tam olarak aldı. Bir avukata danış, döviz altın dalgalanmaları olduğu zamanlarda bankada ki paraya nakit gözü ile bakmayacaksın....
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Veri merkezi yönetimi
-
-
Ad Soyad
U** I**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
evet bloke suresini eklioum yasal hakları doldugu halde acmazlarsa gereken sikayeti yapcam suanda bddkya yaptım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Sanırım kısa sürelerde sık sık para girişi olduysa ya da farklı kullanıcılardan adınıza ödemeler geldiyse maliye tarafından kontrol altına alınmış olabilirsiniz. Faturasız kazanç elde ettiğiniz için ( bir ihtimal olarak ) Eğer farklı hesaplardan adınıza ödemeler gelmiyorsa sorun yok sorun çözülecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Veri merkezi yönetimi
-
-
Ad Soyad
U** I**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
merhabalar hocam ;
bddk onaylı sitelerden odeme geliyordu sahsi hesaplardan en fazla 1k odeme almışımdır.
bunlar iyzico wirecard gibi sitelerdeng eliyordu.
evet giris cıkıslar fazla idi gunde en az 5 girdi cıktımız vardı.